20. syyskuuta 2020

Boostia kesän kuivattamalle iholle

Vaikka ensi viikolle on ainakin tänne etelään luvattu lämpöä, niin voidaan kai sanoa, että syksyfiilikset on jo täällä ja samalla ainakin oma ihonhoito on taipunut samalla syksymuutoksiin. Näin kosteusköyhän ihon omistajana aloitan lisäkosteutuksen jo hyvissä ajoin ennen talvea, jotta iho pysyisi mahdollisimman hyvässä kunnossa ja "auki". 

Extravesikosteutuksen lisäksi olen ottanut käyttöön keväällä hankkimani Madaran Antioxidant Energiser- ampullit. Ampullit sisältävät ravitsevia antioksidantteja, vitamiineja ja rasvahappoja eli esim. E- vitamiinia, A- provitamiineja ja omeja 3- ja 6- rasvahappoja. Kesällä tuli uitua niin paljon meressä ja saatua samalla aurinkoa, joten pieni korjaussarja tässä kohtaa onkin paikallaan. Seerumi lupaakin neutralisoida vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ja auttaa ehkäisemään ennenaikaista ikääntymistä (aika kova lupaus) ja pigmenttimuutoksia.


Yksittäiset ampullit ovat muoviampulleja, joka on hieman erilainen lähetymistapa, jos on yleensä käyttänyt lasiampulleja. Itse tykkään tästä muoviampullista jo senkin takia, että aukaisu on paljon helpompaa kuin lasisessa ampullissa ja lasisälän määrä minimoituu nollaan. Säilyvyys taas hieman arveluttaa, koska muovi on aina huokoinen materiaali ja tuote on öljymäinen. Ampullia suositellaan käyttämään aamuin ja/tai illoin ja viimeistelemään kosteusvoiteella, joka on sinänsä ihan peruskauraa. Muistattehan tuotteiden käytössä muuten oikean järjestyksen? Ensin puhdistus, sitten kuorinta, kasvovesi, seerumi, silmänympärystuote ja viimeiseksi koko paketti "lukitaan" kosteusvoiteella. Näin tuotteista saa parhaiten kaiken hyödyn irti.


Seerumia suositellaan käytettäväksi päivittäisenä tehohoitona kymmenen päivän ajan ja sen jälkeen ylläpitävänä hoitona 2-3 kertaa viikossa. Itse käytän tuota nyt kuurina ja vaihdan muihin tuotteisiin ylläpitoon. Ampullin käytöstä voin sanoa, että tuo on ampulli on aivan valtava sisällöltään! Sen sisältö ei ohjeiden mukaisesti mene omalle iholle yhdellä käyttökerralla hyvänä päivänäkään, vaan saan siitä ainakin kolme käyttökertaa. En suosittele repimään tuota nokkaa siis kokonaan, vaan vain taittamaan, niin ampullin säilyvyys paranee. Ainoa tilanne, jossa tuon yhden ampullin saa kulumaan on saunan löyly. Voin lämpimästä suositellakin tuotetta saunaan: tuote imeytyy huomattavasti paremmin ja olen itse lisännyt tuotetta pikkuhiljaa iholle jokaisen vilvoittelun jälkeen ennen löylyihin menoa. Ihosta tulee SUPERpehmeä ja seuraavana aamuna ihon sävy ja kunto on silmämääräisesti parantunut. Tuoksu on tuotteessa melko mieto, mutta: jos et pidä öljyistä, niin tätä tuotetta suosittele. Tuote on nimittäin todella tuhti ja voi aiheuttaa tottumattomalle pienen öljyähkyn. Muuten oikein kelpo tehokuurituote kyseessä ja taattua Madara- laatua, jos on käyttänyt muitakin sarjan tuotteita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!