25. syyskuuta 2020

Syksyn/talven 2020-2021 trendit

Muotia rakastavana musta on luonnollisesti nautinnollista kyttäillä trendivärien lisäksi, mitä kaikkia muita trendejä tuleva kausi tuo tullessaan ja miten se näkyy esim. vaateketjujen tarjonnassa. Listasin keväällä kevään ja kesän 2020 trendejä ja siitä tuli yksi blogin luetuimmista postauksista. Koska tuo postaus kiinnosti teitä siellä jossain, niin ajattelin jakaa omat havaintoni kuluvan/seuraavan kauden eli syksyn ja talven 2020-2021 trendeistä. 

Isot kaulukset

- keväällä ja kesällä oli puhvihihat ja nyt vuorossa isot kaulukset sekä ylikorostettu olkalinja. Puhvihihoja toki näkee vieläkin, mutta jos haluaa olla todellisella trendien aallonharjalla, niin nyt vaan isokauluksiset kasaripuserot äidin naftaliinikätköistä käyttöön. Itse ajattelin jättää isot kaulukset kasarille ja hankkia megaisot olkatoppaukset ja mallata niitä parin t-paidan kanssa. Saa nähdä millanen flashback siitä tulee :-)

Tikkitakit

- tää trendi oli mun mielestä jo vuosi sitten ja hankinkin silloin Zizzin kevyttikkitakin ja se oli leudon talven aikana tehokäytössä. Nyt tikkitakkeja näkee melkeinpä minkä tahansa ketjuliikkeen verkkokaupassa.

Leveälahkeiset housut/farkut

- pillifarkkujen jälkeen boyfriendit, sitten mamafarkut ja nyt housujen ja farkkujen lahkeet saa olla leveät ja jopa bootcut on tehnyt paluun. Tuosta bootcustista en itse henkilökohtaisesti oo ihan varma... Se olis saanu jäädä historiankirjoihin noloimpana farkkumallina.

Hapsut

- Hapsut?!? Eikö nää ollu jo keväällä? Oh well, jos hapsuja haluaa, niin nyt niitä (edelleen) saa.

Alusvaatetopit

- kuka muistaa nää ysärin/2000- luvun vaihteesta? Eli sellanen babydoll- yläosa ihan vakavastiotettavana yläosana esim. bootcut- farkkujen kanssa. OMG, niinkuin nuoriso sanois. Kai.

Neuletakit

- neuletakit trendinä syksyllä!?! Ei liene mikään yllätys, mutta mutta: nyt ei mikä tahansa neuletakki käykään, vaan trendikkäimmät pukee sen kotikutoisen näköisen reppanan vaatekaapin nurkassa, jonka on mahdollisesti neulonut yläasteen kässäntunnilla. Vähän grunge, mutta (ehkä) siistimpi.

Maskuliinisuus

- nyt saa varastaa miehen vaatekaapista solmiot ja liivit ja yhdistää ne leveälahkeisten housujen kanssa. Skarppi ja hauska trendi ihan duuniinkin. Tykkään.

Värikkäät housupuvut

- jatkoa tuohon edelliseen eli jos ei halua olla liian maskuliininen, niin värikkäällä housupuvulla saa lookiin leikkisyyttää ja kannattaa valita monoväri päästä varpaisiin, koska se on nyt SE juttu.

Ylisuuret bleiserit vrs. cropped bleiserit

- tässä on nyt kahta kuppikuntaa: joko sellanen ylisuuri (ruutu)bleiseri tai sit cropped versio eli napableiseri (?!?). Itse kuulun ensimmäisen kannattajiin. Ylläri.

Röyhelöt

- röyhelöä näkee nyt ketjujen valikoimissa jonkin verran ja omalla hankintalistalla on Henkkamaukalta valkoinen röyhelöpusero. Söpö, mutta ei liian eli menee myöhemminkin. 

Viitat

- tää trendi tulee ja menee. Jos siis ei perustoppis tai villakangastakki inspaa, niin viittatakki talveksi on varteenotettava vaihtoehto. Hauska, mutta siisti vaihtoehto.

Neuleliivit

- neuleliivit eli tuttavallisemmpin slipoverit on taas täällä! Slipoverista tulee väkisinkin mieleen Frendien Chandler ja tyylistä kannattaakin ottaa mallia: valkoinen neuleslipoveri yhdistettynä valkoiseen t-paitaan on ainakin omaan silmään oikein miellyttävä. Salmiakkiruutuisena se olis ylichic.

Teko/keinonahka ja nahka

- jos joku materiaali on tällä kaudella se yksi ja ainoa, niin se on ehdottomasti tekonahka/ nahka. Tekohankasta on nyt nimittäin tehty kaikki. Nähty: tekonahkainen päältä pujotettava huppari. Tekonahkableiseri tai nahkatrenssi ovat nyt tosi trendikkäitä. 

Ruskea/beige

- kaksi inhokkiväriäni: vihreä kaikissa sen sävyissä ja beige. No eipähän mun vaatekaapissa nähdä beigeä tällä kaudella. Yöks.

Tiikeriprintti

- leopardia tarjottiin muistaakseni vuosi sitten ja nyt on toinen eläinkunnan printti vuorossa, nimittäin tiikeri. Itselle ei kumpikaan printti kolahda (paitsi asusteissa). Kokeiltu on ja laitettu kiertoon.

Tartan/ruutu

- miten musta tuntuu, että ruutu on ollu jo parisen vuotta pinnalla? Punaisella skottiruudulla on erityinen paikka mun sydämessä: mulla oli hurjassa nuoruudessa punaiset skottiruutuhousut ja ne oli aivan äärettömän mageet ja rakastettiin haaroista puhki. Nyt aikuisena ruututakin omistajana ruutumuoti saa jäädä ko. takkiin ellen haksahda tähän kauniiseen Kappahlin ruutubleiseriin.... 

Loaferit

- loaferit on tänä syksynä yksi kuumimmista kenkämalleista (kuulostipa urpolta). Itse tykkään nauhallisesta loaferista korokepohjalla, mutta nyt tarjolla myös nauhattomana tupsumallina. Tupsut tuo väkisinkin purjehduskengät eli tuttavallisemmin purkkarit mieleen eli kiitos, mutta ei kiitos.

Saappaat

- tää on yhtä yllätyksellinen, kun neuleet syksyllä. Varren ja koron malli vain muuttuu, joka on tänä syksynä ja talvena kasarityylinen.

Baskeri

- onneksi säilytin pari vuotta sitten hankkimani baskerit. Nyt ne tulee käyttöön. Olisko tekonahkainen baskeri liian porno....?

Ketjukorut

- pistin pari vuotta sitten hankkimani ketjukorut kiertoon, koska tuli liian ghetto olo. Nyt nuo ketjut on taas asustemuotia. Muistutus itselle: älä hanki!

Toppalaukku

- onko tää edes oikea nimitys? No, alla kuva laukusta, joka olis nyt halutuin asuste.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!