17. kesäkuuta 2020

Vaatekaappini kimonot

Ne, jotka on lukeneet mun blogia pidemmän aikaa ja seuranneet erityisesti ostospostauksia tietävät, että mulla on joku erityinen fiksaatio kimonoihin. Helpompaa kesävaatetta saa hakea ja niillä saa vähän twistiä perus t-paita asuun. Vaikka vaatekaappini on suhteellisen järjestyksessä, niin on hyvä tehdä  välillä invis ja tuon inviksen tein nyt kimoistani.Ymppäsin samaa invikseen myös paitamekot, joita käytän samaan tapaan kuin kimonoita. Inviksen seurauksena pari ihanuutta lähti ystäville kiertoon, mutta kuten tästä postauksesta näkyy, niin kyllähän noita vielä jäi itsellekin :-D



Ylhäällä oleva japanilaishenkinen Evansin kimono on ollut ehdottomasti käytetyin kimono jo värinsäkin ansiosta: se sopii myös talvikäyttöön esim. pitkähihaisen trikoopaidan kanssa. On siis maksanut itsensä takaisin moninkertaisesti. Sininen kimono on Henkkamaukka- ostos ja on vain kotikäytössä. Musta Zizzin kimono on ollut todella vähän käytöllä ja se vähän harmittaa, koska se on tosi monikäyttöinen jo värinsä, mutta myös 3/4- pituisten hihojensakin puolesta. Lisähauskuus kimonossa on pliseeratu helma. Pitääpä stailata tää heinäkuun terassikierrokselle.



Keltaisesta New Lookin kimonosta olen saanut todella paljon positiivista palautetta ihan tuntemattomiltakin ja se oli toissakesänä todellisessa tehokäytössä. Se onkin kesäisen keltainen ja valkoisen topin ja sandaalien kanssa se on 100%: sti kesäkimono. Viidakkoaiheinen kimono on viime kesän ostos Henkkamaukalta. Ainoa miinus kimonossa on sen materiaali: se rypistyy käytössä todella helposti ja pesun jälkeen se on pakko silittää. Vaaleanpunainen batiikkikimono on tämän kevään Henkkamaukkaostos ja se on ollut jo kerran päällä ja ai kuinka se oli ihanan vilpoisa ja valkoisen t-paidan kanssa se oli tosi raikas ja korosti kimonon pastellisävyjä.



Ymppäsin tähän postaukseen tosiaan myös paitamekot, jotka kulkevat vaatekaapissa samalla funktiolla kuin kimonot: en koskaan napita niitä kiinni, vaan ne saavat hulmuta auki. Tuo beige, hieman retroviboilla varustettu paitamekko on ostettu viime kesänä Lindexiltä ennen parin viikon Rodoksen reissua ja se on kivan vilpoisa ja ihanan pitkä. Tuo tiikeriaiheinen paitamekko on Ellos- ostos parin vuoden takaa ja vaikka se on nafti, niin en sitä raaski laittaa kiertoon kuvionsa takia. Vaikka olen tavoitevaatteita vastaan, niin olkoot tuo nyt vaatekaappini ainoa tavoitevaate. Musta, nilkkapituinen paitemekko on niinikään ostettu Lindexiltä ja on tämän kevään ostos. Ollut pari kertaa päällä ja toimii ihan lenkkarityylin kanssa sekä varmasti myös talvikäytössä. Zizzin paitamekko on samalla värimaailmalla varustettu paitamekko kuin tuo Elloksen mekko, mutta se sopii päälle :-D Paitamekko on sifonkia eli vilpoisa ja hihoissa on tampit eli sitä voi pitää sekä pitkillä hihoille että kääriä hihat kesäkeliin sopivammaksi. 

1 kommentti:

  1. Onpas kauniita, pitäisi katsella kimonoa jossain vaiheessa itselleenkin. En ole pahemmin ostanut, mutta haluaisin kokeilla osaisiko itsellään sellaisen nähdä.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!