6. heinäkuuta 2021

Ale ja vähän muitakin ostoksia

Helle, helle, helle! Ihana helle! Tiedän, etä hyvä täältä on huudella kahden Dyson- tuulettimen ristituulesta ja meren äärestä, MUTTA yritän ajatella, että tätä herkkua kestää niin lyhyen aikaa ennen pitkää ja pimeää talvea eli nyt ei jumalauta kitistä!

Alet alkoivat tänäkin kesänä ja niistä on tullut hankittua pari tehokäyttövaatetta. Ensimmäinen löytö aleista oli Kappahlin musta mekko, joka on aivan IHANA päällä! Materiaali on hyvin laskeutuvaa ja mikä parasta, tämä mekko ei tarvitse pesun jälkeen silitystä: senkun laittaa henkarille kuivumaan ja mekko on kuivuttuaan sileä suoraan käyttöön. Lisäksi hinta mekolle oli aivan härskin edullinen: mulla oli 5 euron alelirpake ja mekolle jäi hintaa kokonaiset 13 euroa. En jaksa odottaa syksyä, että saan asustaa tään mekon uudella tavalla. Pitkähihaisena mekkona se nimittäin toimii myös syksyllä!

Mustan huopafedoran omistajana on beigen värinen hattu ollut mietinnässä jo pidemmän aikaa ja nyt sen Henkkamaukalta hankin. Sopii oikein hyvin tuon Kappahlin mekon kanssa syksymmällä. Tässä postauksessa haaveilin liilasta hiuspannasta ja löysinkin Lykolta edullisemman version kuin nuo Lindexin pannat ja olen ostokseen oikein tyytyväinen. Tuo valkoinen mekko on normihintaisena hankittu alkukesästä ja koska se on ollut niin tehokkaassa käytössä (pesun jälkeen heti päälle), niin hankin alesta toisen, joskin eri kokoisena. Ihana neiti kesäheinämekko ja sopii kesäkeleille sandaalien pariksi. Kesämekkojen pariksi täytyy olla aina kesäkassi ja tämä henkkamaukan versio ajaa asiansa oikein hyvin. 



Normihintainen hankinta on tämä t-paitamekko, joka on jäänyt hieman vajaalle käytölle. Mekko on ihan jees, mutta noi muut mekko-ostokset on ajanu ton mekon yli ja se on jääny hieman unholaan. Koska olen kesällä (ja talvella) valkoisten t-paitojen suurkuluttaja, niin nyt voin suositella aleostoksista tätä Henkkamaukan t-paitaa. Pituus täydellinen eli ei tarvitse tunkea housujen sisään ja materiaali tarpeeksi napakkaa eli pitää kuosinsa päälläkin. Ja koska valkoiset t-paidat tarvitsevat mun lolloille tarpeeksi napakat rintsikat ja kun hyvät löytää, niin niitä kannattaa hankkia toisetkin. Nämä Elomin liivit sopii omille boobseille täydellisesti ja kokoja löytyy!

Parhaat uikkarit löytyvät AINA Zizziltä ja mesh- yksityiskohdat kiinnostaa niin paljon, että uusi uikkari meni heittämällä hankintaan Elloksen ainutlaatuisella 40% alennuksella. Uikkaria ehdin koklata uimahallissa ja toimii kun junan vessa: rintavarustus pysyy paikallaan eli syksyn hydrobickeihin täydellinen puku.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!