13. tammikuuta 2014

Mitä vaatekaapista pitäisi löytyä

On varmaan olemassa erilaisia listoja siitä, mitä jokaisen naisen vaatekaapista pitäisi löytyä ja tässä nyt yksi sellainen :-) Itsellä on hakusessaan vielä tuo musta nahkalaukku ja haaveissa olisi joskus saada laadukas peruskäsilaukku, joka kestäisi aikaa eli klassikkolaukku haaveissa. Näiden vaatekaapin perusjuttujen ympärille on helppo koota sitten muut asut. Matkalla täydellistä vaatekaappia...


Valkoiset tennarit


Omat valkoiset luottotennarit ovat valkoiset Converset ja matalalla varrella. Ei ole kai asua, johon ne eivät sopisi.


Valkoinen paitapusero


Itsellä on useampi valkoinen/luonnonvalkoinen  paitapusero ja voin sanoa, että ne ovat pelastaneet monta vaatekatastrofia ja mitä mä laitan päälle?- fiilistä. Perussettiä siis.



Trenssi


Itsellä on ollut luottovaatteene beige trenssi jo monta vuotta. Sen voi laittaa hameen kanssa ja yhdistää tennari-pillifarkku- tyyliin. Ikuinen klassikko siis.



Pillifarkut


Olin aluksi hieman varautunut tämän farkkumallin suhteen, mutta rohkaistun kokeilemaan niitä näihin mun tolppiin ja ihastuin. Nyt bootcut- malli tuntuu jotenkin mummolta, vaikka niihinkin on ensi kesän aikana totuttava, koska ko. farkkumalli tulee takaisin rytinällä. Tai niin pikkulinnun kertoilevat...



Musta nahkalaukku


Lottovoitto ja Givenchylle shoppailemaan :-)



Neulepusero


Tein inventaarion vaatekaapissani jokunen aika sitten ja huomasin, että neuleita on kertynyt omaan vaatekaappiin melkoisesta. Varsinkin ohuet, hyvinlaskeutuvat neuleet tuntuvat olevan meikäläisen suosikkeja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!