26. tammikuuta 2014

Tekonahkaa pöksyissä

Kaverini kyseli eilen mistä hän löytäisi legginsit pluskoossa, joissa etupuoli on keinonahkaa ja takaosa trikoota. Mulle tuli ensimmäiseksi mieleen Ellos sekä Anttila, mutta harmikseni huomasin, että tuolla speksillä pöksyjä ei ko. nettikaupoista löytynyt. Mietin jossain vaiheessa itsekin tuollaisia housuja, mutta hylkäsin sitten idean, koska mun doorilaiset pylväät pitää verhota hieman paksumpaan materiaaliin :-)

Asia jäi kuitenkin vaivaamaan ja kahlasin tänään kaikki suomalaiset nettikaupat läpi, joista tuollaista mallia pluskoossa löytyisi. Vedin ylläri ylläri vesiperän eli sitten vaan kahlaamaan ulkomaiset nettikaupat. Ensimmäisena menin totta kai mun ikilemppariin Torridiin ja heti tärppäs: mallia löyty sekä legginseinä sekä pillifarkkumallina. Tämä todisti taas kerran, että Torrid olis erittäin tervetullut tänne meille peräpohjolaan, eikö?
2 kommenttia:

  1. Oletko koskaan tilannut Torridilta? Sillä ei taida olla Euroopan puolella nettikauppaa?
    - Elliska -

    VastaaPoista
  2. Moro Elliska :-)

    En ole koskaan tilannut Torridilta, mutta houkuttais todellakin tilata noita ihanuuksia sieltä. Mun pitää vähän tutkia ja tehdä esim. koetilaus. Valitettavasti Torridilla ei ole Euroopassa nettikauppaa eli on turvauduttava Amerikan puolella olevaan kauppaa. Mä laitan tänne blogin puolelle vähän infoa tuosta tilaamisesta ja esim. kokoluokituksesta.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!