27. syyskuuta 2014

Hattu syksyksi

Just kun ehdin opetella kesäfedoran käytön, niin päähän pitäis sovitella syksyksi ja talveksi huopahattua. Uskokaa pois, olen yrittänyt sovittaa leveälieristä hattua kuulani peitoksi siitä asti kun ne kauppoihin tulivat, mutta peilistä katsoo joka kerta epäuskoinen naama ja saarnamiehen tytär- look. Jenni Vartiainen osaa hatun kantaa, mutta meikäläinen näyttää kadonneelta hobitilta eli joko jatkan itseni siedättämistä tai luovun ajatuksesta. Niille, joita hattuidea kiinnostaa, niin nyt on oikea hattukarnevaali kaupoissa ja hattua kuin hattua löytyy jokaisesta liikkeestä. Henkan nettikaupassa on oikein mainio valikoima hattuja ja heidän kokoelmistaan keräsinkin pari kuvaa syksyn ja talven hattumuodista. Tuo ensimmäinen hattu on kuitenkin Monkin mallistosta ja se oli pakko laittaa tähän, koska ystäväni osti ko. hatun ja se oli oikein mainion näköinen :-)

4 kommenttia:

 1. Hattu se on, joka tytön tiellä pitää... ;)

  VastaaPoista
 2. Metsästin tätä Lindexin harmaata huopahattua ja onnistuin saamaan yhden viimeisistä kappaleista pk-seudulla (http://static.lindex.com/Archive/ProductImages/7172/7172205/S0000007174251_F_W40_20140821110755.png). Ongelma on sama, se etten osaa käyttää sitä! Pitäisi varmaan vaan harjoitella. Noissa ketjuliikkeiden hatuissa on mielestäni hyvä hinta-laatu -suhde, ovat yleensä täyttä villaakin.

  -Tuulis

  VastaaPoista
 3. Hei toi hattu on magee!!! Nyt vaan opettelemaan sen käyttöä (mäki paras sanomaan!) Ajattelin, jos netistä ettis vähän inspiraatiohattukuvia ja löytäis kivan kombon, miten hattua vois yhdistellä. Laita viestiä miten hattukoulutus sulla etenee :-)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!