7. syyskuuta 2014

Ruutupaitapettymys

Voi keleen kele! Muistatta varmaan, kun hehkutin, että nyt Kappahlista löytyy vihdoin ja viimein raitapaitaa tälläselle isommallekin lyylille. No hehkutus oli (taas) ennenaikaista. Kävin tsekkaamassa paidan ja mikä ihme siinä on, että tuota kangasta ei saada helmasta leikattua pidemmäksi?!? Meikäläinen kun verhos nää lollonsa paidan sisään, niin helma oli kun napapaita eli pituutta lähti enemmän kun olisin sallinu. Uskallan kyllä veikata että lollottomimmallekin mimmille tuo pituus on siinä ja siinä. Itse tykkään ainakin, että helmassa on sen verran pituutta ettei tarttee helmaa kiskoa tai että paita näyttää siltä, että se ei oo jääny 10 vuotta sitten liian pieneksi. Muuten paita olis istunu ja materiaali oli kivan pehmeää ja ohutta. Mur, mur ja vielä kerran mur. Onko mukaan muu käyny tsekkaamassa tuon ko. paidan?4 kommenttia:

 1. Kokeilitu on, ostamtta jäi. Aloitin sovittamalla normikokoani, ja hihat olivat todella ahtaat eivätkä napit menneet kiinni. Siispä seuraava koko, jonka kanssa ei mainittavaa parannusta. Ja sitten kokeiluun seuraava koko. Hihat alkoivat olla jo ok, mutta napituksen kanssa edelleen ongelmia. En jaksanut enää kokeilla vielä isompaa (liekö siellä edes ollut enää isompia), joten siihen se jäi. Omituinen kokovalikoima XL-puolen vaatteeksi:-/
  - Elliska-

  VastaaPoista
 2. Joo tuo hihaongelma oli mullakin! Kädet mahtu just ja just ja tilanne ei todellakaan poistunu, vaikka otin isoimman koon (54). Huhhahhei sanon minä!

  VastaaPoista
 3. Vastaava tilanne itselläni.. eli yleensä ko. mallistosta käy koko 44, niin nyt ostin koon 50 ja eihän se sitten enää istunutkaan kunnolla:( Perinteinen rusetti etuhelmaan, niin voi päällänsä pitää..
  Mainitsin kokoasiasta myyjälle, ja lupasi olla yhteydessä maahantuojaan

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavaa, että sanoit asiasta myyjälle! Mä alan olla niin lannistunu, että en edes jaksa sanoa :-D Tuon paidan mitoitus on menny niin pieleen kun joku voi vaan mennä :-)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!