23. syyskuuta 2014

Mistä talvitakki?

Itselle melkein joka syksyinen murheenkryyni: talvitakki. Valikoima pluskokoisille naisille on todella niukka ja valinnanvaraa on tasan kahden mallin välillä, joista toinen on ihmeellinen kaljasaavinpeittotoppis ja toinen ohuttakin ohuemmasta villakangassekoitteesta tehty takki. JEI! Tuntee itsensä tärkeäksi kohderyhmäksi. Kolusin nyt mielestäni hyvissä ajoin nettikauppojen ja ketjuliikkeiden valikoimat läpi ja sain alla olevat mallit haalittua kasaan. Tai no omaan silmääni miellyttävät mallit.

Tuo Elloksen takki on saanut ihan hyvät arviot eli sitä vois harkita. Tuo Henkan takki on ihan hauska, mutta lähemmässä katselmuksessa kangas on jotenkin elähtänyt ja nyplykäinen. Tuotteen kuvaukseen olikin hienosti laitettu luonnehdinta "kuviopintainen". Muuten, H&M+ täällä Helsingissä löytyy nyt Aleksin liikkeestä eli ei tarvitse enää Itikseen lähteä. Kovin oli taas ahtaanoloinen paikka ko. räteille, mutta siihenhän me olemmekin jo tottuneet.

Tuota Kappahlin mallia kävin katsastamassa livenä ja vaikutti oikein kivalta. Materiaali oli melko laadukkaan oloista ja malli sellanen kiva perustoppis. Jää siis mietintämyssyyn. Kannattaa käydä kattomassa myös Hobbarin Flo G- valikoima. Olen sieltä löytänyt parina syksynä/talvena takkeja ja ne on ihan jees. Mistä te ihana XL-naiset löydätte talvitakkinne? Vinkkejä kaivataan aina :-)Elloksen villakangastakki täältä


H&M:n villakangastakki täältä


Kappahlin tekninen takki täältäEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!