11. helmikuuta 2015

Paras kasvokuorinta

Aloitan nyt Paras- sarjan täällä blogissa eli postauksia meikäläisen mielestä parhaista kauneudenhoito- sekä meikkituotteista. Olen elämäni aikana ehtinyt kokeilemaan vaikka millaista voidetta ja täköttiä ja ajattelin, että jaan omia kokemuksiani kokeilemistani ja hyväksi havaituista tuotteista. Lukekoot ketä kiinnostaa :-)

Olen ostanut viimeisen parin kuukauden sisällä testiin pari Madaran tuotetta, joista on kohkattu kauneusblogeissa ja tämä seuraava tuote yllätti enemmän kuin iloisesti. Kyseessä on Madaran AHA hedelmähappokuorinta, joka  on Cosmopolitan-lehden "Vuoden paras luonnonkosmetiikkatuote" sekä myös Trendi-lehden ja Lilyn "BEST BEAUTY BUY 2015" voittaja eli mistään turhasta tuotteesta ei ole kyse. Ennen tätä tuotetta ajattelin hedelmähappojen olevan big no no omalle herkälle hipiälleni ja otin tämänkin tuotteen kokeiluun tyyliin "jos ei sovi minulle, niin pakotan mussun käyttämään tuubin loppuun". Toisinpa kävi! :-)
Ensin vähän faktatietoa tuotteesta: kuorinnan AHA-happona on maitohappo, johon on yhdistetty myös entsymaattisesti kuorivaa Galactoarabinan-nimistä ainetta, jota saadaan lehtikuusesta (?!?). Lisäksi kuorinta sisältää puhdistavaa ja tasapainottavaa laventelivettä, C-vitamiinipitoista kvittenuutetta sekä rauhoittavaa mustaseljanuutetta. Kuorinta sopii ikääntyvälle, elottomalle, väsyneelle, tukkeutuneelle, epäpuhtaalle, akneiholle sekä pigmenttihäiriöihin. Herkälle iholle tätä ei suositella, mutta oma ihoni kesti tämän ilman sen suurempia kuumotuksia ja ahdistuksia.

Kuorinta on geelimäisessä muodossa ja se levitetään puhtaille kasvoille välttäen silmänympärysihoa eli levitetään samalla tavalla kuin naamio. Itse levitän kuorinnan siveltimellä, jotta tuotteen saa juuri sinne, minne se kuuluukin. Ensin kuorinta hieman nipisteli iholla, mutta muuten en huomannut mitään ikävää tunnetta esim. polttelua, joka olisi voinut hyvinkin olla meikäläisen tuntemus. Iho oli kuorinnan jälkeen ihanan kuulas ja väri oli silmin nähden tasoittunut. Ystäväni, jolle naamiota laitoin sanoi, että iho tuntui kuorinnan jälkeen raikkaalta ja puhtaalta. Itselle tämä tulee olemaan vakkarituote kosmetiikkakaapissa ja korvaa itse asiassa pitkään käyttämäni reakuorinnan.

Vinkkinä, että nyt tämä kuorinta on alennuksessa Biodelly verkkokaupassa ja vielä ilman toimituskuluja eli jos alkoi kiinnostaa, niin nyt kipin kapin ostoksille! Ja tämä ei ollut sitten maksettu mainos :-D


2 kommenttia:

  1. Laitoinpa tilaukseen ja kokeiluun. Kiva saada vinkkejä kosmetiikastakin :)
    AP

    VastaaPoista
  2. Hei laita sitten kommentteja, mitä tykkäsit kuorinnasta! :-) Ja kosmetiikkavinkkejä tuleekin nyt sitten seuraavien viikkojen aikana ihan kivasti ;-)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!