18. helmikuuta 2015

Paras kasvovesi

Nyt tulee sellainen rakkaustuote, että oksat pois! Ennen tätä tuotetta pidin kasvovettä välttämättömän pahana, mutta tämän tuotteen kanssa kasvoveden tehon ja välttämättömyyden tuntee. Kyseessä on Primaveran rauhoittava kasvovesi-lotion ja tuote ei ole ihan se perinteisin kasvovesi. Kasvovesi  on nimittäin hieman geelimäisessä muodossa ja itsellä se jättää ihon ihanan kosteutetuksi pidemmäksi aikaa kuin ns. normikasvovedet. Tuoksukin tuotteessa on miellyttävä: puhtaan raikas. Koska ihoni on kuiva ja herkkä, nassu vetää voiteita ja kosteutta kuin sieni. Tämän kasvoveden kanssa iho rauhoittuu silmin nähden ja se ottaa vastaan kosteusvoiteen paremmin, koska iho ei ole ehtinyt kuivahtaa rutikuivaksi, jolloin ainakin meikäläinen saa mättää rasvaa ja öljyjä tuplamäärän.

Itse en ole kasvovettä koskaan laittanut vanulapun kanssa, vaan olen sen suihkuttanut suoraan kasvoille tai sitten painellut sen kasvoille käsien kautta. Tämän tuotteen levitän/painelen iholle juuri käsien kautta ja kätevä pumppupullo takaa sen, että tuotetta ei tule hirveää määrää ja annostelu on helppoa. Tuote on melko hintava (noin 30 euroa), mutta olen sen kokenut sen arvoiseksi. Vinkkinä muuten niille, jotka haluavat vanulappuja käyttää: kostuttakaa vanulappu ennen kasvoveden lisäämistä. Näin säästätte tuotetta ja kasvoveden tehot eivät silti katoa minnekään. 

Tähän samaan hengenvetoon voisinkin sitten nalkuttaa kuinka tärkeää kasvoveden käyttö on :-D Sain itsekin napakan, mutta opastavan "istunnon" kosmetogiltani, kun  ilmoitin joskus, että en käytä kasvovettä. Onneksi piti puhuttelun, koska nyt kasvovesi kuuluu puhdistusrutiineihin ja oon ihan uunona, jos se jostain syystä puuttuu. Kasvovesi siis tekee nämä ja kaikkea muuta hyvää:


 • viimeistelee ihon puhdistuksen
 • parantaa ihon kosteustasapainoa 
 • virkistää ihoa
 • auttaa kosteusvoidetta imeytymään paremmin
 • hoitaa ihoa
 • palauttaa ihon pH-arvon


2 kommenttia:

 1. Tämä kuulostaa kiinnostavalta, hyvä vinkki kiitos :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei loistavaa! :-) Voin kyllä lämpimästi suositella <3

   Poista

Kiitos viestistäsi!