12. maaliskuuta 2015

Paras irtopuuteri

No eipä tuota inspiraatiota tarvinnu kauan hakea! :-D Helvetti, että voi ihminen olla hätähousu ja kilukalle! No, joka tapauksessa tässä jatkoa Paras- sarjaan ja vuorossa irtopuuteri. Yrittäkkee kestee minnuu! :-D

Kun aloitin meikkaamisen lukiossa (myöhäisherännäinen?) ovet meikki- ja kosmetiikkamaailmaan aukesivat. Siitä lähtien olen enemmän tai vähemmän laittanut omaa ja muiden naamoja ja kokeillut kaiken maailman purkit ja purnukat. Olen viimeisten vuosien aikana myös hurahtanut luonnonkosmetiikkaan ihonhoidossa ja se on ollutkin mun prinsessaihon pelastus. Nyt olen pikkuhiljaa tutustumassa luonnonmeikkeihin ja olenkin ostanut pari huulikiiltoa ja tässä kuvassa näkyvän Laveran irtopuuterin. Koska myös eri merkkien irtopuutereita on tullut kokeiltua vuosien varrella voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että tässä on puuteri kohdillaan!

Koska kyseessä on mineraali-irtopuuteri tämä puuteri ei ihoa tuki ja talkkiakaan tästä tuotteesta on turha etsiä. Koska tuote on myös erittäin hienojakoinen se on helppo levittää ja ihosta ei tule liian puuteroitu (ellei nyt tupsuttele naamaansa sitä tehden). Onnostelu on myös helppoa purkissa olevien reikien ansiosta ja yliannostelua on tämän takia helppo välttää. Puuteriin kuuluu Laveran oma puuterivippa, joka vaikutti oikein laadukkaalta ja pehmeältä eli kaik yhdes koos. Itsehän nykyään tupsuttelen ja tapsuttelen meikkivoiteet, peitevoiteet, puuterit ja poskipunat ihmemunalla. Rasiasta täytyy sanoa, että nyt on jollakin välähtänyt. Itsellä aikaisemmat irtopuuterirasiat ovat olleet hehtaarikokoisia muovijättejä ja meikkipussi on natissu liitoksistaan. Laveran puuterissa rasiakoko on maltillinen ja sujahtaa ilman survomista meikkipussiin. Jee! Puuterissa houkuttelee myös tuotteen hinta, joka ei paljoa paina! Puuteri on tällä hetkellä alessa Cosmerya- verkkokaupassa eli jos tämä(kin) tuote kiinnostaa, niin sen saa ainakin sieltä :-) Nyt tää kilukalle ryhtyy tekemään teille vähän kevätinspiraatiota rättikollaasien muodossa eli se on moro!

P.S. Mitä muuten tykkäätte uudesta bannerista? Sitä pitää vaan varmaan vähän pienentää, kun hyppää silmille aika pahasti, kun blogin avaa :-D2 kommenttia:

 1. Laveran My Age -silmänympärysvoide on mun ykkössuosikki <3 Omistan ongelmalliset herkät ja kuivat silmänympärykset. Laveran meikkejä en olekaan kokeillut.
  t. AP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei pitääpä koklata jossain vaiheessa tota Laveran silmänympärysvoidetta! :-) Mäki oon noviisi noissa luonnonkosmetiikkameikeissä, mutta pää on nyt avattu ;-)

   Poista

Kiitos viestistäsi!