25. maaliskuuta 2015

Perussettiä vaatekaappiin

Eräs ystäväni aloitti vuoden alusta Cambridge- kuurin ja kilot ovat karisseet vauhdilla. Samalla myös vaatekaapin valikoima on supistunut rajusti ja juteltiinkin tuossa, mitä sinne kannattaisi hankkia tässä vaiheessa, koska tavoitetta painollisesti ei ole vielä saavutettu. Kesän lopussa sitten päästäänkin rakkaan ystävän kanssa oikein kunnolla vaateostoksille, kun tavoite silloin on mitä ilmeisemmin saavutettu. Kivaa lähteä sitten ostoksille jonkin muun rahoilla :-D Tästä aiheesta mieleeni tuli, mitä itse ostaisin nyt, jos vaatekaappi menisi kertaheitolla uusiksi. Mitkä olisivat ne vaatteet, joilla pääsisi alkuun ja joita yhdistelemällä saisi mahdollisimman monta eri asua. No, mun tapauksessa ei nyt ihan parilla rätillä selvitäkään, mutta aika lähelle ;-) Mitä mieltä olette valinnoista? Puuttuuko jotain? Onko liian iso valikoima vai pääsisikö pienemmällä määrällä alkuun?
2 kommenttia:

  1. Heeei, minun pitääkin suorittaa jossain vaiheessa loppuvuotta sama operaatio, kun (toivon mukaan) ne viimeisetkin, kymmenen vuotta vanhat "ehkä mä mahdun tähän vielä joskus" -varaston vaatteet käyvät isoiksi. Olen jo vähän yrittänyt miettiä millaisia vaatteita haluan. Paha ongelma on, että rakastan liehuvahelmaisia mekkoja ja kaikkea vähän vanhanaikaista, mutta toisaalta ne saavat minut näyttämään tädiltä. Pitää miettiä miten sen uuden vaatekaapin kokoaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Viktoria! :-) Entä jotain vanhaa just mekon tai hameen muodossa ja sit yhdistää sen johonkin modernimpaan juttuun? :-) Mut tuohan on ihanaa, että pääsee vanhasta eroon ja sit saa alottaa puhtaalta pöydältä. Itse sain kuukausi sitten kolme Ikean kassia eteenpäin vaatteita, jotka oli jääny isoks. Seuraavia kasseja odotellessa ;-)

      Poista

Kiitos viestistäsi!