7. huhtikuuta 2015

Blogien seuraaminen

Mietin tuossa teitä rakkaat blogini lukijat ja sitä kuinka te seuraatte blogeja noin yleensä. Itse seuraan blogeja Bloglovinin kautta ja se onkin osoittautunut käteväksi tavaksi ainakin itselle. Uudet postaukset tulevat näkyviin heti eikä mitään googlailuja yms. tarvitse tehdä varsinkin kun seuraa noin sataa eri blogia. Lisäksi käytännössä kaikki blogit ovat tuossa palvelussa eli niitä ei tarvitse etsiä eri lähteistä. Puhelimessa ja koneella olevan Bloglovin- sovelluksen kautta voi blogeja lukea esim. heti kun silmänsä saa auki aamulla. Hahaa! Jos meikäläisen blogin seuraaminen kiinnostaa, niin olen lisännyt namikat blogin oikeaan reunaan Bloglovinille, Blogilistalle, Facebookille, Pinterestille ja uutena tulokkaana Instagramille. Hauskaa viikon jatkoa kaikille! Tää lähtee nyt pitkälle lenksulle.
6 kommenttia:

 1. Tämä menee nyt osittain aiheen vierestä, koska lienen poikkeusvastaaja...

  Kaveripiiri on antanut lisänimen "epäluuloinen luddiitti": seuraan kourallista blogeja ja kaikki löytyvät selaimen kirjanmerkeistä. Facebookissa en ole ja nihkeästi muuallakaan SoMessa. Ihan vilpittömän kiitollinen olen siitä, ettei tarvitse käydä peruskoulua nyt 2000-luvulla: vissiin pää poksahtaisi tablettien sun muiden kanssa. Eli terkkuja kivikaudelta - jos voisin käyttää kiikareita, niin lukisin niillä ;) Älypuhelin sentään on, ja toki ymmärrys eri aparaattien toiminnasta kun muuten ei enää pärjää.

  Tämän kaiken selittää IT-opinnot. Vähän hirvittää kuinka harva tajuaa digitaalisen jalanjälkensä laajuuden ja merkityksen. Jopa virtapiuhat persiissä syntynyt ns. digisukupolvi on vähän hukassa esim. Googlen vallan ja välimuistin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo jalanjälki- juttu on niin totta! IT-alalla oleva mieheni kiroaa naamakirjat ja kaikenmaailman somet alimpaan helvettiin. Järki päähän siis.

   Poista
 2. Bloglovin olisi muuten kiva, mutta se oman reunuksen sisällä avaaminen ärsyttää... Siksi luen enimmäkseen Bloggerin omien seurattujen blogien kautta. Vaikka se onkin muuten vähän kömpelö ja vanhanaikainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta pääasia, että saa seurattua jostain kätevästi blogeja :-) Itse en jaksa laittaa blogeja kirjanmerkkeihin, koska koen sen hankalaksi, koska seuraamiani blogeja on niin paljon.

   Poista

Kiitos viestistäsi!