16. huhtikuuta 2015

Excuse My BonBon

Viime viikon torstaina oli uuden suomalaisen plusvaatemerkin Excuse My BonBonin lanseeraustilaisuus. Itse en valitettavasti päässyt tilaisuuteen ja harmittaa ihan älyttömästi. Onneksi merkin suunnittelija Sari Hirvonen laittoi meilillä kuvia mallistosta ja tässä teille noita kuvia. Maanantaina avautui myös merkin nettikauppa eli jos kiinnostus heräsi, niin vaatteita voi nyt tilata netin kautta. Itse harkitsen ehdottomasti Olga- puseroa. Ja tähän väliin pakko mainita, että Ninja on aivan äärettömän kaunis kuvissa. Kurvit kunniaan! Kannattaa käydä myös katsomassa muiden XL- bloggaajien postaukset aiheesta. Ainakin Mimmi, Veera ja Elsa kirjoittavat malliston mitoituksesta, joka ei ole ehkä ihan yksi yhteen kokolapun merkinnän kanssa. Mallisto on mitoitettu kokoihin 40-54 ja verkkokaupasta tilatessa kannattaa siis ottaa mittanauha kauniiseen käteen, jotta koko tulee oikein.

Malliston takanahan on kuopiolainen vaatesuunnittelija Sari Hirvonen ja mallisto on suunniteltu naisille, jotka eivät välitä piiloutua telttamaisiin kaapuihin. Itseäni ilahdutti se, että suunnittelija on ottanut huomioon ettei plusnaisten(kaan) vartalot eivät ole veistetty samasta puusta, vaan mallistosta löytyy myös tälläinen päärynvartaloinenkin oman mekkomallinsa. Vaikka mekot ja koko mallisto on melkoisen mustavoittoista, niin Tyyliä metsästämässä- blogin Veera ilmaisi sen hyvin: naisen kaapista on löydyttävä ainakin yksi musta mekko, joka muuntautuu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Pikkumustaa ei omasta vaatekaapistani löydy ja tässä mallistossa on ehdottomasti varteenotettavia vaihtoehtoja, kun seuraavan kerran mietin, mitähän sitä esim. juhliin laittaisi päälle. Hinnatkaan ei ole aivan hurjat, vaikka on kyse suomalaisesta mallistosta. Oletin itse asiassa, että hinnat olisivat kieppuneet siinä 300-500 euron kieppeillä, mutta mekon saa nyt noin 130-160 eurolla, joka ei ole todellakaan kauhuhinta laadukkaasta mekosta.
Kuvat: Sanna Saastamoinen-Barrois ja Jeremy Barrois


2 kommenttia:

 1. Olipas kivan näköisiä vaatteita! Toivottavasti värivalikoima laajenee pikkuhiljaa, sillä tällaiselle syksy-ihmiselle (jep, värianalyysi on tehty) tuo musta ei oikein sovi ainakaan heti kasvojen läheisyyteen.
  - Elliska -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro Elliska! :-) Mä odotan myös hieman värikkäämpiä vaatteita merkiltä, mutta toivon, että jatkossakin tyyli pysyy aika simppelinä pienellä twistillä. Jos haluan t-paidan, jossa on glitterleijona etumuksessa menen Kappahliin :-D Jään mielenkiinnolla odottamaan tämän merkin kehitystä :-)

   Poista

Kiitos viestistäsi!