31. toukokuuta 2015

Kaulan ihon hoito

Miten onkin nyt ollut niin kankeeta tää bloggailu. Ei kiinnosta yhtään olla sisällä koneen ääressä ja näppistellä, vaan on kivempi mennä lenksulle ja nauttia auringosta. Ja kuka teistä on varastanu kesän?!? PRKL! ;-)

No mutta asiaan. Ajattelin muistuttaa teitä ihanuudet siellä ruudun toisella puolella kaulan ihon hoidosta. Koska itselläkin alkaa olla kohta 40 lasissa, niin kaulan ihon hoito on enemmän kuin ajankohtaista. Kun tarkemmin ajattelee, niin kaula ja dekoltee kuten kasvojenkin iho joutuu jatkuvalle koetukselle (kesä tulossa) ja itse ainakin naama tulee puunattua, mutta miksi kaula jää vähemmälle hoidolle? En halua mitään kalkkunakaulaa eli kaulan ihon hoidon olis viimeistään nyt maistuttava!

Itse laistin pitkään kaulan ja dekolteen hoidon kunnes kohtasin kosmetiikkaystäväni, arganöljyn. Ihan paras tuote kaulan ihon hoitoon! Koska olen luonnonkosmetiikan ystävä ja öljyt on parhautta, niin tämä(kin) öljy jäi kosmetiikkavalikoimaani. Öljyä tulee käytettyäkin, kun se tököttää lavuaarin reunalla muistuttamassa itsestään ja tarkoituksestaan. Minulla on käytössä Nafhan arganöljy, mutta ko. öljyä löytyy melkeinpä kaikilta luonnonkosmetiikkamerkeiltä. Tuo Nafhan öljypullo on muuten jättimäinen eli se kestää pitkään, joten hinta- kestosuhde on hyvä.

Mutta miksi sitten arganöljy? No, koska se on ensiksikin öljy eli imeytyy paremmin kuin raskaat voiteet (ainakin omasta mielestä). Lisäksi arganöljy on yksi hoitavimmista öljyistä ja sen sisältämät välttämättömät rasvahapot kosteuttavat jopa sheavoita paremmin eli melkoisesta ihmeöljystä on kyse. Öljyä kutsutaankin anti-age öljyksi, joten kaulan anti-kalkkunoitumiseen juuri hyvä tuote. Lisäksi öljy imeytyy todella hyvin, joka on ainakin itselle tärkeä ominaisuus. En halua kulkea koko päivää öljykaulaisena vaatteet lillingissä. Ja hei tähän väliin: muistattehan ulottaa puhdistamisen, kasvoveden sekä kuorinnan myös kaulan iholle! Ja se levitysote kaulan ihoa hoidettaessa on sivelemällä ihoa rinnasta ylöspäin kohti kasvoja. Ja näin saimme tästäkin yhden taiteen lajin ihon hoidossa :-D

Jotta öljy ei menis vain kaulan ihon hoitoon, niin tottahan öljyä voi käyttää moneen muuhunkin kuin kaulaan. Alla pari hyvää vinkkiä siihen. Ja jos harkitsee tutustumista öljyihin, niin tässä yksi ehdottomasti monikäyttöisimmistä öljyistä öljykokeiluihin.


  • auttaa vähentämään raskausarpia
  • auttaa myös aknearpiin
  • sopii silmänympäryksille
  • ihon talituotanto normalisoituu (rasvainen iho)
  • ihottumiin, atooppiselle iholle ja psoriasiksen hoitoon
  • sopii myös lapsille
  • kynsinauhoille ja kovettumille
  • hiuspohjan tehohoito/latvaseerumi
  • auringonpolttamiin



4 kommenttia:

  1. Hei,

    juuri löydin blogisi ja innolla luen kaikkia postauksia läpi :).

    Olen itse pari vuotta vanhempi isompaa kokoa oleva nainen, ja luonnonkosmetiikkaan siirtynyt. Ny pari vuotta ollut käytöss Dr. Hauschaa ja siihen sekoitettuna saksalaisia luomumeikkejä + Colour Carameliä. Blogistasi etsin uusia kokeiluja.

    Tämä kaulan "huoltoainejuttu" hyvä, sillä kävin juuri syksyllä kilpirauhasleikkauksessa ja kaulan alue pienentyi, mutta nahkaa jäi. Nyt yritän sitä saada suorentumaan ja kiristymään ;).

    Tämä Argan-öljyhän näyttaisi toimivan kaikkiin iho-ongelmiini, joten ei muuta kuin kokeiluun.

    Nyt jatkan vanhojen postauksiesi lukemista! :)


    Yst.terv. Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Jenni! Ja LÄMPIMÄSTI tervetuloa blogini lukijaksi <3 Toivottavasti viihdyt :-) Suosittelen tuota arganöljyä jokapäiväiseen käyttöön: se on melkonen joka paikan ja vaivan öljy. Itse olen nyt kokeillut kaulan iholle tuon arganin lisäksi Laveran kiinteyttävää seerumia. Laittelen siitäkin tänne blogin puolelle tuota tuonnempana :-)

      Poista
  2. Argan-öljy siis ehdottomasti ostoslistalle :). Kiinteyttävä seerumi kuulostaa myös hyvältä, koska ei se vanhuus yksin tule. Nimimimerkillä vika kuukausi kolmenkympin puolella ;).

    Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taistelu on täällä alkanu jo monta vuotta sitten :-D Luotan kyllä luonnonkosmetiikkaan ihon hoidossa: mulla ei oo ikinä ollu näin hyvässä kunnossa iho <3 Jos kiinnostaa tutustua etukäteen Laveran seerumiin, niin se löytyy täältä: http://www.biodelly.fi/seerumit/355-lavera-kiinteyttava-seerumi.html

      Poista

Kiitos viestistäsi!