6. toukokuuta 2015

Ostoksia

Oishan se ihana, että olis niin pitkä pinna/mielenkiintoa valokuvaukseen, että vois ottaa kunnon OMIA kuvia ostoksistaan, mutta totuus on se, että meikäläisen vaatekuvat on aina niin karseita kyhäelmiä, että luovutan ja turvaudun netin kuvatarjontaan. Niin kävi nytkin. Asiaa ei kai auta, että kuvaan joka kerta synkkänä ja sateisena päivänä. Mulla on vaan parempaa tekemistä ulkona, kun aurinko paistaa :-D Mutta asiaan. Olen nyt ostanut vaatteita harkiten ja alla olevat uusimmat vaateostokset ovat pidemmän mietinnän tuloksia.

Tuo tummansininen mekko sekä trikoojakku on Ellokselta ja täytyy sanoa, että olipas nappiostokset. Juuri oikea tummansininen ja molemmat istuvat kun valettu. Tuon bleiserin napit menee vaan vaihtoon: on liian I am sailing- tyyliä mulle. Muuten tuo trikoojakku on tosi napakkaa ja pehmeää matskua ja tulee varmasti käytettyä kesällä mekon sekä farkkujen kanssa. Tuo maksimekko on myös niin hyvä, että harkitsen harmaan version ostamista.

Henkalta mukaan lähti Conscious- malliston valkoiset perus t-paidat, kun huomasin eräänä päivänä, että vaatekaapissa ei ollut yhtään fiksua valkoista t-paitaa. Noidenkin materiaali kyllä yllätti ja nyt on peruspaitaa sekä pyöreällä että v-kaula-aukolla. Tuon ananas- puseron nappasin puolestaan tänään mukaan Lindexiltä. Pusero on Lindexin Holly&Whyte- mallistosta ja 100% pellavaa eli materiaali on ihanan ohut ja kepoinen. Mitoitus on myös suhteellisen reilu eli plusnaisellekin menee mainiosti päälle. Ja hei: jos joku vielä himoitsee Lindexin bikeria, niin ainakin Helsingin Aleksi liikkeessä oli pluspuolella takkeja -50%:n alella ja rekissä roikkui myös tuo biker sekä hauska ulkoilutakki.

P.S. Muistakaahan tulla lauantaina Helsingin Kampin Ruohonjuureen ;-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!