14. syyskuuta 2015

Ostoslista?

Jostain syystä sydäntä tänä syksynä sykähdyttää vaateväreissä keltainen ja burgundi ja pari neuletta noissa väreissä löysinkin. Ei olis siis pitäny lähteä tutkimaan netin rättivalikoimaa, koska ostoslista kasvoi (taas). Rehellisyyden nimissä täytyy kyllä sanoa, että vaikka näitä ostoslista- postauksia tulee tehtyä, niin murto-osa vaatteista sitten päätyy omaan vaatekaappiin. Koska olen saanut vaatekaappini suitsittua aika hyvään kuosiin, niin en haluaisi nyt täyttää sitä taas uudelleen turhilla ostoksilla.

Tuon Elloksen mekon laitoin kyllä tilaukseen (-40%:n alennuksella se on melkein ilmainen, eikö?). Vaikka netin kuvassa mekko näytti mallilla vähän alle nilkan pituiselta, niin toivotaan, että se on nilkkapituinen mun hobittivarrelle. Tuota keltaista neuletta harkitsen vielä ja saataan päätyä keltaisiin asusteisiin tuon neuleen sijaan. Nuo t-paidat on hyvä tietää, koska ne vaikuttaa hyvänpituisilta- ja mallisilta ja ne on ns. käyttökamaa.



Mekko täältä
Keltainen neule täältä
Sininen t-paita täältä
Musta t-paita täältä

Henkkamaukan ostoslista ei ole hirmuisen pitkä ja mietinkin, että tarvitsenko oikeasti taas uutta raitapaitaa. Tuo sulkapusero houkuttaa, mutta pitää käydä sitä testaamassa ihan livenä. Harmaa t-paita menee ostoslistalle ehdottomasti, koska nykyinen harmaa teeppari alkaa olla niin nuhjuisen näköinen, että hävettää. Tuo burgundi/viininpunainen neule onkin aikaisemmin vilahtanut blogissa ja sitä mietin edelleen. Neule vai esim. samanvärinen laukku tai huivi...


Sulkapusero täältä
Harmaa t-paita täältä
Burgundi neule täältä

Ginassa on aivan ihania neuleita ja tuo ensimmäinen vajaamittaisilla hihoilla oleva neuletakki tulikin tilattua mustana, mutta äiti ihastui siihen niin kovin, että annoin sen hänelle. Nyt mietin, että hankinko itselleni neuletakin uudelleen ja minkä värisenä. Harmaa? Musta taas? Ehkä hiekanruskea? Tuo keskimmäinen neuletakki on myös Ginasta ja on aika hauska. Se voisi lämpimänä syyspäivänä hoitaa takin virkaa. Tuo Lindexin trikoopaita menee ehdottomasti ostoslistalle (Raitaa, I know!). Mutta kun tuo paita menis arkipaitana mustien pillifarkkujen kanssa niin hyvin :-)



Lyhyt neuletakki täältä
Pitkä neuletakki täältä
Raitapusero täältä

2 kommenttia:

  1. Sinikka on nyt sitä mieltä, että Ninnin pitäisi pikkuisen hillitä tuota shoppailua, näinä huonoina aikoina ei passaa lompsa auki kulkea koko ajan, pikkuisen pitäisi laittaa myös sukan varteen.... ;)

    VastaaPoista
  2. Mutta eikä Sinikka tiedä, että tälläisinä aikoina niitä rahoja ei juuri pidä sinne sukan varteen laittaa, vaan talouden pyörät täytyy pitää pyörimässä :-) Ihan perustalousmatematiikkaa ;-)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!