5. tammikuuta 2016

Tahtoo nahkahameen!

Mulla on ollu koko pirullisen syksyn pakkomielteenä nahkahame. Tai no tässä tapauksessa tekonahkahame. Mielessä on ollut nahkainen kynähame, mutta kun näin tämän kaunokaisen Violetan alessa, niin se lähti ostoskoriin ja tilaukseen. Ensin vähän mietin tuota väriä, mutta tekee hyvää välillä hankkia jotain muutakin väriä kuin ainaista mustaa. Nyt siis odotellaan pakettia ja katsotaan millainen hame on kyseessä. En haluaisi maalata piruja seinälle, mutta voi olla, että hame jää liian pieneksi hanurin kohdalta. Pidetään siis peukkuja, että joko mun peräsin maagisesti pienenee hameen tuloon mennessä tai sitten hameeseen on älykäs suunnittelija lisännyt matskua takamuksen kohdalle. Raportoin aiheesta.

Muuten: olen pari kertaa tilannut Mangon Violeta- malliston vaatteita ja koot pitää aika hyvin paikkaansa eli XXL on XXL eikä XL. Suosittelen lämpimästi, vaikka malliston mallit eivät ainakaan meikäläisen silmään ole plusmalleja nähneetkään...


2 kommenttia:

 1. Oooh, aika kuuma hame!

  Tekisi mieli shoppailla, mutta se olisi tässä vaiheessa tyhmää. Noh, ensi kesänä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanotaanko, että tuossa hameessa ei ollut muuta kuumaa mun päällä kun tuo kuva :-D Laittelen tänne blogin puolelle ensi viikolla miten hameen kanssa kävi.

   Poista

Kiitos viestistäsi!