8. tammikuuta 2016

Treenitukea

Ja otsikolla en tarkoita personal traineria, vaan ihan vanhan kunnon urheilurintsikoita. Itse olen käyttänyt pidemmän aikaa Henkkamaukan sporttiliivejä ja ne on osoittautuneet oikein mainioksi treeniapureiksi jo ihan ton toppimallinkin takia. Inhoan hakasia ja tarrakiinnityksiä treenirintsikoissa, koska ne aina painavat tavalla tai toisella eli juuri tästäkin syystä nää topit lähti tilaukseen ja saan laittaa entiset topit hyvin palvelleina roskikseen. Jei! Kokojakin on 3XL:ään asti eli isommatkin rivelit saa varmasti mahdutettua topin sisälle, niin eivät ole riehakoimassa treenin edessä.2 kommenttia:

  1. Mä olen sellainen "pieni" tuosta yläpäästä (miksei voisi olla myös alapäästä... yhyyyyy...), mutta silti tykkään kybällä noista HM:n urheiluliiveistä. Meillä kaikki kolme typyä käyttää noita koska niissä on hyvä hintalaatusuhde... me like ****

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just tuo hintalaatusuhde on niin kohdillaan noissa! Oon ostanu joskus Changen urkkaliivit ja kuinka helkkarin epämukavat: ihme tarroja ja nippuloita ja nappuloita, jotka hankas. Hyh hyh!

      Poista

Kiitos viestistäsi!