4. tammikuuta 2016

Virheostokset

Ja eihän se Ginan tilaus menny kun Strömsössä: molemmat rätit menee palautukseen. Jos nyt jotain uuden vuoden päätöksiä pitää tehdä, niin se olis varmaan, että en tilaa enää Ginasta mitään. Odotin tosi paljon tuota viininpunaista tekokarvaliiviä ja se olikin kooltaan ihan istuva, mutta nuo etulärpäkkeet oli liian pienet ja jäi jotenkin liivilituska olo. Jos jotain olen oppinut, niin se on se, että enää en vaatekaappiini ota "ihan kivoja" tai "kyllä kai tää menee" rättejä. Piste.

Tuo kimono olikin jo ihan floppi kokeilematta. Matsku oli jotain Hugh Hefner- polyesteriä ja se oikeasti näytti ihan aamutakilta eli menee palautukseen että heilahti. Jos olisin tässäkin katsonut kuvaa tarkemmin, niin en olis tituleerannut materiaalia neulokseksi.... Lisäksi tämä Kappahlin ostos menee palautukseen. Materiaali ritisi ja ratisi ja näytti siltä, että se oli tehty jakin perskarvoista. Juu ei kiitos, palautukseen. Että näin onnistuneita nettiostoksia tällä kertaa :-D

Ei ihan kaikki nettiostokset ole menneet pieleen: Henkkamaukan treenivaateostokset oli aivan nappiostoksia ja huomenna ne pääseekin aamupilatekseen <3 Lisäksi samassa postauksessa ollut Kappahlin pitkähihainen treenipaita on I-H-A-N-A! Hihaton Kappahlin treenipusero oli liian iso eli täytyy uskoa, että koko viimeinkin alkaa nelosella eikä vitosella. Jei!2 kommenttia:

  1. Hih sun kuvailut: " Hugh Hefner -polyesteriä". Osuvasti sanottu ;-)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa! :-D Sun olis pitäny nähdä se kimono :-D Kuviot vaan puuttu rätistä ja Hugh olis seisonu meidän makkarissa :-D

      Poista

Kiitos viestistäsi!