29. helmikuuta 2016

Vaateostoksia

Nää kollaasit on kyllä siitä hyviä, että näistä näkee, minkä värisiä vaatteita sitä on tullut hankittua noin kokonaisuudessaan. Jos se mun toivelista on värikäs, niin tämän postauksen vaatteet on kaikkea muuta. No, ei kai sitä perusrättien kanssa ilotellakaan, mutta nyt pitää pistää värisilmä päähän, kun seuraavan kerran rättiostoksille menee.

Tuo alla oleva vaaleanpunainen pusero oli Henkkamaukan alerekin heräteostos ja jäikö sille hintaa kauhistuttavat 12 euroa eli ei paha. Tuota Elloksen pitkää neuletakkia harkitsin pitkään, mutta siitä tulikin sitten kerta heitolla suosikkivaate: en jaksa odottaa kevättä, että saan pitää sitä takin asemasta. Nuo Elloksen harmaa ja valkoinen t-paita olivat heräteostoksia ja niitä pitää surauttaa saumurilla hieman kapeammaksi. Paitojen A- malli ei ole se imartelevin omalle kropalla, koska se hävittää vähän liian tehokkaastikin vyötärön. Aivan passeli muuten omenavartaloiselle!



Yllättäen löysin viimeisimmällä shoppailureissulla Kappahlin alerekistä beigen neuletakin sekä harmaan ja kauniin kevätpastillisen t-paidan yhteishintaan 26 euroa eli ei tämäkään paha summa pistää käyttöperusrätteihin. Tuota beigeä neuletakkia mulla onkin sitten kaksi ja kaksi eri kokoa, kun ensimmäinen tuli nykästyä alerekistä vähän liian reilua kokoa. Tuo beige neuletakki mulla oli muuten päällä täällä. Mustan neuletakin tilasin Kappahlin nettikaupasta noiden alerannerenkaiden kanssa ja molempiin ostoksiin olen ollut oikein tyytyväinen. Mustan neuletakin leikkaus on tosi kiva, vaikka sitä ensin mietin onko se vähän hassu pyöristettyine helmoineen, mutta se istuu hyvin sekä housujen kanssa sekä sitten kesällä maksimekon parina.

Onko kukaan muu innostunut miettimään jo nyt keväthankintoja vaatekaappiinsa? :-)



2 kommenttia:

  1. Toi harmaa-vaaleanpunainen on ihan must yhdistelmä! Like and love *

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki tykkään <3 Sellanen kauniin herkkä, vaikka pitäjä on päinvastainen :-D

      Poista

Kiitos viestistäsi!