30. joulukuuta 2017

Best Nine - Vuoden 2017 yhdeksän tykätyintä Instagramissa

Kollaasin Instragramin tykätyimmistä kuvista laittelinkin jo Instan puolelle, mutta ajattelin myös jakaa nuo ko. kuvat myös tänne blogin puolelle. Laittelen samalla infoa kuvan takaa tai edestä, miten sen nyt ottaa :-) Näiden kuvien myötä voidaankin vuosi 2017 heittää omasta puolesta jo eletyksi, vaihtelevien muistojen vuodeksi ja katsella jo vuoden 2018 juttuja. Oon päättäny, että seuraavasta vuodesta tulee huippu!Näitä "naamio lärvässä"- kuvia on yllättävän paljon puhelimen uumenissa ja tämä on yksi niistä. Näytän lähinnä Hannibal Lectoriltä tässä ja testauksessa on sheet naamio, joka ei nyt varsinaisesti sisälläni asuvaa kosmetiikkafriikkiä liikuttanut puoleen tai toiseen. Oma pedantti huomioni kohdentuu tyhjänä lohnottavaan pyykkitelineeseen. Note to myself: kun otat pyykit pois, niin vie hyvä nainen se tyhjä pyykkiteline pois.


Tämä kuva on toukokuulta ja ensimmäinen vaalennus hiuksiin tehty edellisenä päivänä. Saatoimme ottaa miehen kanssa toukokuun kunniaksi pari kylmää juomaa, vaikka keli ei ollut hääppöinen, mutta kun paisto aurinko... Tuota kuvaa katsellessa hämmästyin kuinka mun hiukset on kasvanu tuosta! Nyt siis pitääkin päättää kasvatanko lisää vai pätkäisenkö jonkinlaiset polkan. Hmmmm....


Tämä jättimäinen lumilyhty on Aleksanterinkadulta ja sen sisällä pystyi istumaan. Turha kai sanoa, että lyhty oli turistien suosiossa.


Iittalan tuikut edustettuna keittiön saarekkeella ja ne ovatkin talvella tehokäytössä melkeinpä joka ilta. Kuollaankohan me johonkin tuikkukarsinogeenimyrkytykseen :-D


Tämä kesäinen auringonlasku on meidän pussikaljamatkan varrelta takaisin kotiin Lauttasaareen, kun taisi olla Suomen yksi harvoista kesäisistä päivistä. Matka aloitettiin jo päivällä sightseeing risteilyllä ja se päättyi rauhalliseen talsimiseen kotiin puuhakassin kanssa. Käytiin pelaamassa minigolfiakin matkan varrella ja täytyy sanoa, että se ei oo kyllä mun laji. Tosin saattoi olla puuhakassilla osuutta asiaan, että ei pallo mennyt sinne minne piti... Mahtava päivä maailman parhaan miehen ja puolison kanssa <3


Ja kuten kerroin, niin mulla on tämän tyyppisiä kuvia puhelimen muistissa varmaan enemmän kuin keskivertoihmisellä. Tässä nassussa muistaakseni Flown puolukkanaamio. Hyvä naamio, karsee ilme. Musta olis mahtava olla ihminen, jolla olis puhelimessa ja Instassa niitä muikkelisihanuusilmeselfieitä, mutta se ei kai olis meikäläisen juttu. Jatkan siis näillä naaman vääntely kuvilla.


Kaunis joutsenpari sattui lenkkimatkan varrella ja pitihän niistä ottaa kuvia. Tällä viikolla käytiin syöttämässä varta vasten noita Suomen kansallislintuja tuossa meidän rannassa ja kuinka palkitsevaa se olikaan. Se auttaako tuo syöttäminen mitään, mutta kivaa se oli.


Miehen tekemä raakaillallinen kera lihapullien. Dipin kanssa ihan maha killillään noista herkuista eli osu ja uppos.


Kesällä oltiin melkein viikko Lontoossa ja hotskuhuoneesta oli aika kivat näkymät Lontooseen. Meille sattu aivan mahtavat kelit ja lämmöt oli koko loman ajan yli 23 asteen. Ihana reissu ja piknik Hydeparkiin hyvinkin onnistunut (lue: saatoimme juoda pari siideriä).
TallennaTallennaTallennaTallenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!