29. joulukuuta 2017

Syksyn ja talven trendit

Hah! Löysin tämän postauksen luonnoksista ja ajattelin, että vielä kai ehtii talven trendejä kerrata, vaikka syksy onkin jo ohi. Itsellä kevätkausi alkaa 1.1 eli tulossa on jo melkeinpä perinteeksi muodostunut postaus tulevan kevään ja kesän väritrendeistä ja hieman vinkkausta vaatetrendeistä noin yleensä.


MONENLAISET TOPPATAKIT
Mitä paksumpi sen parempi eli takiksi voi harkita untuvatäkkiä tai makuupussia. 

LEVEÄT JA TRUMPETTILAHKEET
Trumpettilahkeet. Hmmm. Tulee kyllä niin elävästi 90- luku mieleen. 

LAMPAANNAHKATAKIT
Eikös nää ollut viime sesonkinakin?!?

PÄÄHINEET
Eli nyt kaikki käy: baskerista knalliin. Omasta kaapista löytyy baskeri, turbaanipipo sekä huopahattu peruspipoja unohtamatta.

MUSTAT NAHKATRENSSIT
Hevikansa lipuu siis aallonharjalla. Tää tuli kokeiltua 2000- luvun alussa ja nyt rotsi on anopilla, joten ei mulla jatkoon vuonna 2017.

KIMALLE KENGISSÄ
Saturdaynight fever! Oli niiiiiin lähellä etten ostanyt hopeisia glitternilkkureita, mutta tajusin niiden rajallisuuden ja luovutin.

VALKOISET KENGÄT
Mulla oli 2000- luvun alussa valkoiset teräväkärkiset nilkkurit. Onneksi ei ole enää :-)

VIITAT
Takkimainen viitta oli mielessä jo viime syksynä, mutta pituus on hieman haastava ja tulee hieman supersankarifliilis.

KAAPUTAKIT
Hä?

HAME- JA HOUSUPUVUT
Housupuku vois mennäki, jos olisin kansanedustaja tai juristi. Muuten: passaan.

VERKKOSUKAT JA -SUKKAHOUSUT
Verkkosukat oli mulla jo viime talvena käytössä eli tämä trendi on jo hallussa.

MIDIHAMEET
Tää on hyvä trendi! Midipituus käy melkeinpä kenelle tahansa ja tällainen persejalkainen yhdistää hamepituuden korkoihin. Toimii aina!

PAKSUT VYÖT JA VYÖTETYT TAKIT
Ostin viime talvena tummanharmaan vyötakin Elloksen alesta, jonka myin pois. Nyt käytössä Zizzin musta villakangastakki vyöllä. Toimii melkeinpä minkä kanssa tahansa.

URHEILUVAATTEET JA VERKKAPUVUT
Mulle sporttitrendiksi riittää huppari. Ei siis tuulipukua.

VIKTORIAANISET KAULUKSET
Nyt kun mä oikein mietin, niin mullahan on tollasella kauluksella oleva musta pitsitoppi. Kylläpäs mä oon nyt ennakkoon miettiny tulevat trendit ;-)

HAPSUT
Hapsut on vähän been there, done that eli ei kiitos. Ehkä hapsuavaimenperä.

PALJETIT
Mä rakastan paljetteja! Samalla niin paheellisia ja samalla tosi ihanat yhdistettynä hillittyyn asuun. Omat paljettini ostan aina alesta.

JUHLAVA SAMETTI
Samettia mietin sisustukseen, mutta jostain syystä ei iske pukeutumisessa. Jos jostakin löytyis samettibomber, niin voisin ostaakin. 90- luvulla tuli vedettyä päälle loimusamettia, joka on samettiperheen karsein jäsen. Hyi, en syö.

TUPLADENIM
Hitsin vitsi. Järki sanoo ei, mutta jostain syystä kiehtoo. Saa nähdä miten käy. Vinkkauksena, että ensi keväänä ja kesänä on tumma denim kova juttu.

MUOVIVAATTEET
Nää materiaalithan on läpileikkaus ysärimuodista. Nyt talvella musta PVC on se juttu, keväällä kuljetaan läpinäkyvässä muovissa. Muistissa 90- luvulla äidin tekemä kassi ko. materiaalista.

OVERSIZE
No tää trendi puhuttelee! Huppariturvariepulötköpötkötyyli.

FOLKTYYLINEN PUKEUTUMINEN 
Ensin ajattelin, että vois mennä vaan asusteissa, mutta sitten ostin mustan puseron, jossa on hihoissa slaavikukkabrodeeraukset. Ihan jees pieninä annoksina.

LÄPINÄKYVYYS
Ostin Ellokselta Zizzin mustan meshpuseron pilkuilla ja ihastuin! Laittelen tuosta puserosta ja parista muusta ostoksesta tuota tuonnempana.

KASARITYYLI
Kasari, ysäri?!? WTF? Kaikkien sekoitus?

LOGOT
Tääkin on jotenkin ysäriä, kun piti merkki näkyä. Oma lempipaita oli musta pitkähihainen Benettonin paita, jossa luki edessä United colours of Benetton kissankokoisin kirjaimin. Se oli hyvä paita.

PILKUT
Pikkupusero duuniin. Miks ei, kunhan sellainen löytyis pluskoossa...

KUKKAKUVIOT
Yritin etsiä mageeta kukkamekkoa syksyksi siinä onnistumatta eli ei ihan nyt osunu, mutta mutta: kukkakuvio jatkaa myös keväällä ja kesällä, joten ei hätää :-D

SILKKIHUIVIPRINTIT
Paisley on mun inhokki eli ei jatkoon!

LEOPARDIPRINTTI
Ostin Kappahlin alerekistä sifonkisen leopandiprintti paitamekon keväällä ja myin sen kirppiksellä pois, kun en sit kertaakaan käyttänyt. Leopardibomber onkin ollut sitten paremmin käytössä.

70-LUVUN RUUDUT
Bay City Rollers? Mulla oli 90- luvulla skottiruutuiset housut. Tullut siis kokeiltua housuissa, nyt talvella mustavalkoisena versiona huivissa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!