perjantai 14. helmikuuta 2014

CosMerya ja ystävänpäivän alekoodi

Bloggaamista on takana vähän yli puoli vuotta ja olen tässä ajassa tavannut mielettömiä ihmisiä ja vielä mielettömämpiä naisyrittäjiä. Itse toivottavasti tulevana yrittäjänä vahvat naiset oman yrityksensä herrattarena antaa itsellenkin uskoa, että yrittäjyys voisi olla potentiaalinen vaihtoehto.

Yksi esimerkki vahvasta naisyrittäjästä on CosMerya kauneustuotteiden verkkokaupan takana oleva Merja. Merja on entinen työkaverini menneisyydestä ja kuin mutkan kautta monen vuoden jälkeen polkumme kohtasivat taas ja elämäntilanne molemmilla oli muuttunut sitten viime näkemän: Merjalla oma yritys ja itsellä hengähdystauko työelämästä.


CosMerya on kauneustuotteiden verkkokauppa ja tarjoaa laadukkaita ja toimivia tuotteita koko perheelle aina päästä varpaisiin. Tuotevalikoimista löytyy muun muassa hiusten- ja ihonhoitotuotteita, meikkejä ja kynsituotteita. Luonnonkosmetiikka on myös edustettuna hyvin ja valikoimista löytyy mm. Ranskan suosituin luonnonkosmetiikkamerkki Cattier Paris sekä yksi omista suosikeistani Lavera. Itseäni miellyttää tuotevalikoimassa sen laajuus ja merkit, joita ei ihan jokaisesta verkkokaupasta löydy. Hyvänä esimerkkinä on Silk Oil of Morocco- sarja, joka sisältää arganöljyä ja on itse asiassa sarja, jossa on tällä hetkellä markkinoiden suurin arganöljypitoisuus. Kuiville hiuksille ja hiuspohjalle siis oiva sarja ja menee ehdottomasti mun ostoslistalle.

Jos joku kiinnostui Perenna puhdistukseen- postaukseni perusteella Konjac- ihmesienestä, niin niitä saa myös CosMeryasta. Oma suosikkini on vartalo- ja kasvosienipaketti herkälle iholle, joka on tällä hetkellä verkkokaupassa todella edullisesti. Kannattaa käydä katsomassa myös valikoima miehille ja lapsille, joista saa hoivaa perheen pienimmille ja hemmottelua esim. puolisolle.


Koska on ystävänpäivä Merja halusi tarjota sen kunniaksi blogini lukijoille 15% alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista. Nyt siis kannattaa mennä shoppailemaan! :-)

Alennuksen saat alennuskoodilla CLASSY (koodille on paikka verkkokaupassa) ja se on voimassa 28.2.2014 saakka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!