sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Skin Blossom

Varoituksen sana heti alkuun: hullaannuksen sanoja sekä suitsutusta tulossa :-D Taustan valotus tässä vaiheessa voisi olla siis paikallaan eli: törmäsin netissä eri blogeissa Skin Blossom- luonnonkosmetiikkasarjaan ja ylistäviin sanoihin tuotteiden tehosta. Totta kai tämä sai kiinnostukseni heräämään ja ottamaan yhteyttä kosmeettinen.fi- verkkokauppaan, joka myös maahantuo ko. sarjaa. Kyselyn tuloksena tilasin kolme "perustuotetta", jotta pääsisin testaamaan itselle uutta sarjaa.

Aluksi pari sanaa sarjan taustoista. Skin Blossom on englantilainen luonnonkosmetiikkamerkki, jonka tuotteet ovat sekä Soil Associationin että Vegan Societyn sertifioimia (tuotteet eivät siis sisällä mitään eläinperäistä, eikä niitä ole myöskään testattu eläimillä). Merkin takana on ollut halu luoda luonnonkosmetiikkaa, joihin kaikilla olisi varaa. Sarjan hinnat ovatkin "markettihintaisia" eli hinnat pyörivät siinä 10-15 euron paikkeilla. Lisäksi itselle sarjassa yksi kynnyskysymys oli tuoksu tai paremminkin tuotteiden tuoksuttomuus. Tuoksu tuotteissa on pääasiassa raaka-aineiden tuoksu ja sekin hyvin mieto. Sarja sopii siis loistavasti herkkäihoiselle ja tuoksuallergikoille.Nyt siihen suitsutusosioon. Blogiani pidemmän aikaa lukeneet tietävät, että väsytystaisteluni ihon kuntoon saamiseksi on ollut melkoista ja olen saanut palamaan rahaa pelkkään kosmetiikkaan melkoisesti. Tämän vuoksi tai siitä syystä en odottanut Skin Blossom- tuotteilta mitään erityistä, mutta kuinkas sitten kävikään. Ensimmäisena iltana järjestelin tuotteet kylppäriin ja aloitin iltarutiinit puhdistamalla kasvot. Putsariksi valitsin sarjan Organic Cleansing Milkin eli puhdistusmaidon. Vaikka meikkiä oli ihan kiitettävästi yksi pumppaus pullosta riitti puhdistamaan kasvot mainiosti. Silmämeikkiä maito ei puhdistanut ihan riittävästi, mutta muu meikki valui viemäriin ilman sen kummempaa hankaamisia. Puhdistamisen jälkeen iho ei myöskään tuntunut "narisevalta" vaan puhtaalta ja raikkaalta.

Putsarin jälkeen vuorossa oli kosteusvoide ja valitsin sarjan Organic Age Resist Face Moisturiserin. Valitsin tämän siksi, että oletin tuotteen olevan hieman ravitsevampaa ja "jytäkämpää" kuin sarjan kevyempi kosteusvoide ja sopivan siksi ikikuivalle nassulleni. Koska kaikissa tuotteissa on pumppupullo annostelu on kätevää ja hygieenistä. Taisin vain ensimmäisenä iltana innostua ja annostelin kosteusvoidetta kaksi pumppausta, joka oli hieman liian paljon. Yksi pumppaus siis riittää mainiosti ;-) Tunne iholla oli jännä: iho tuntui kosteutetulta ja samalla "nahkealta". Ja nahkealla tarkoitan, että ihan kuin ihon pinnalle olisi tullut suojaava kalvo. Jännä tunne minulle, joka on lutrannut öljyjen ja rasvojen kanssa.

Sama tunne oli silmänympärysvoiteen, Organic Eye Creamin, kanssa. Silmien ympärille muodostui samanlainen kalvo, joka ei kuitenkaan tuntunut epämiellyttävältä. Huomioitavaa oli myös, että silmäni eivät vuotaneet putsarin ja voiteiden jäljiltä. Tuoksuttomuus on siis meikäläisen juttu! Iltarutiinien jälkeen painuin tyytyväisenä pehkuihin ja mietin miltähän iho mahtaa tuntua yön jälkeen. 

Aamulla en voinut uskoa ihon kuntoa. Iho tuntui edelleen kosteutetulta ja ns. normaalilta iholta. Toinen suuri silmin havaittava seikka oli kasvojen ihon väri. Ihon väri ei ollut samea vaan sekin näytti sekin normaalilta ja terveeltä. Luomilla ollut kuiva kohta oli myös haalistunut punaisesta vaaleanpunaiseksi. Näytin varmaan koomiselta, kun vääntelin naamaani ja hipelöin sormillani uuden tuntuista ihoani :-D Nyt viikon kokeilun jälkeen olen TOTAALISEN myyty tuotteisiin! Tuo kosteusvoide on ehdoton suosikkini ja namuttelen ajatuksella, että se on ainoa käyttämäni kosteusvoide jatkossa ja purkkiarsenaalini pienentyy radikaalisti. Ihanista öljyistä en kuitenkaan luovu ja aionkin käyttää mun suosikkiani jojobaöljyä ihanana luksuksena ja tehotuotteena silloin tällöin. Terkkuja siis Kosmeettisen pojille! Luitte aivan oikein. Yrityksen takana on neljä miestä eli keep up the great work, guys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!