28. helmikuuta 2014

Generous kevät

Hieman on nyt takkuillu viime päivinä tää bloggaaminen. Jotenki ihan väsähtäny olo ja oon vaan nukkunu kaiken liikenevät ajan. No tuon väsymisen syyki löyty eli tänä aamuna heräsin aivan tukkoisena ja tillintallin eli flunssa punki sit mullekin. Esimakua tästä sain jo eilen aamulla, kun heräsin silmät (taas) aivan turvoksissa. Itkuhan siinä pääs ja iloa oli vähän hankala repiä. Nyt turvotus on laskenu, mutta luomet jäi punaiseksi ja kuivan hilseileväksi. Tiedättekö, että mä vihaan tätä ihoani ja sitä, että tää reagoi välillä IHAN KAIKKEEN.

Jotta tää postaus ei menis nyt mun jurnutukseks ja kitinäks, niin Lindexin Generous- mallistoon oli tullu kevätuutuuksia ja valitsinkin pari mun suosikkia alle. Kävin eilen myös livenä pikatsekkaamassa tuota pluspuolta ja ainakin myymälässä oli tosi magee haalari. Kuosi oli vaan aika funky... Nimimerkki mustaa sen olla pitää ;-)

P.S. Vaikka kukaan ei kommentoinu mun Pienimuotoinen kysely- postaukseen, niin aio silti laittaa blogikirpparin pystyyn, kun tästä selviän :-)
2 kommenttia:

  1. Kirppis on todella hyvä idea! Harmi vaan, kun vaatteet ja kengät ei taida olla mun kokoa;)
    Kikka

    VastaaPoista
  2. Hei Kikka! :-) Ihanaa, että joku antoi palautetta :-) Harmi, että vaatteet ja kengät ei oo sun kokoa :-( Nuo mun kanootit taitaa olla aika isot ;-) Pitää pusata se kirppis ens viikolla ja kattoo, jos jotakin mun kokoista kiinnostais :-) Ihanaa viikonlopun jatkoa Kikka! <3

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!