perjantai 7. helmikuuta 2014

Henkan meikkejä

Olen joskus kauan sitten ostanyt H&M:n kosmetiikkapuolelta kivipuuterin, mutta muuten en ole tutustunut ketjun meikkitarjontaan. Nyt innostuin verkkokaupassa katsastamaan myös tuon meikkitarjonnan ja ajettelin testata paria tuotetta.


Vaikka luomivärejä on kaappi pullollaan, niin nuo Henkan luomivärien sävyt houkutti. Molemmat paletit ovat Nudes- luomivärejä ja itsellä tulos on melko akvarellimainen. Jokapäiväsessä käytössä on ollut tuo rusehtava Nudes- paletti ja tykkään todella paljon. Koska en pidä tummasta silmämeikistä tuo paletti osuu kuin nyrkki silmään (hah!). Suosittelen tuota rusehtavaa palettia, jos esim. luomivärin laittaminen arkena arveluttaa ja haluaa harjoitella kevyillä sävyillä.

Nestemäistä lineria käytän pääasiassa vain iltahiminöissä ja arkimeikissä olen turvautunut kynään. Tuon Henkan linerin myötä kynä on jäänyt arkenakin unholaan. Linerilla saa todella ohuen rajan ja tussi on tarpeeksi ohut ja napakka kädessä eli rajaa ei tarvitse tusata tuntikaupalla. Lämpimästi suosittelen ja hinta ei paljon paina!

Tuo kuvassa oleva kiilto oli heräteostos kassalla ja sellaiseksi se saa jäädä. Sally Hanseniin tottuneena kiilto tuntui todella tahmaiselta ja tuo punainen oli hivenen liian punainen ja sai mun kasvot näyttämän harmailta.

Kaiken kaikkiaan noissa Henkan meikeissä on hinta ja laatu kohdillaan. Jos kaipaa edullisempia versioita, niin voin suositella. Tuo liner jää ainakin mun meikkipussin vakkariksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!