2. helmikuuta 2014

Toivelista

Kävin taas kerran surffailemassa vaateketjujen netikauppoja ja niiden tarjontaa. Kevät ei ole vielä ainakaan nettiin tullut, mutta jotakin uutuuksia löysin. Alla toivelistalle menevät vaatehankinnat. En millään jaksais odottaa, että kevät tulee. Edes uusi lumi ei saa mun ajatuksia pois keväästä, kesästä ja lämmöstä. Sitä siis odotellessa...
H&M:n pluspuolelle oli tullut pari uutuutta ja niistä löysin aika megeen kietaisumekon. Pitää livenä käydä kattomassa tuo mekko ja millaisesta trikoosta tuo mekko on valmistettu. Muuten: ennen täällä Helsingissä keskustassa oli Henkan BB- puoli Aleksanterinkadulla, mutta muuton takia osastoa ei enää Helsingin keskustassa ole, vaan lähin on Itiksessa. Törkeetä sanon minä!!!

Kesäksi haluan uuden meksimekon ja tuo Henkan mekko on yksi vaihtoehto. Odotan vielä Ginan tarjonnan, koska aikaisempina vuosina olen sieltä hankkinut parhaat maksimekot. Tuo Kappahlin musta pusero on aika kiva, vaikka onkin musta. Mieluummin ottaisin tuo mallin valkoisena. Olis freshimpi ja kiva kesällä esim. sinisten farkkujen kanssa.

Laitoin aikaisemmassa postauksessa juttua tekonahkapöksyistä ja nyt löysin Henkan Mama- puolelta aika kivat. Takapuoli on trikoota ja etupuoli tekonahkaa niin kuin haluaisinkin, mutta tuo koko hieman mietityttää: isoin koko on XL. No, pitänee nuokin käydä sovittamassa livenä.

Kappahlilla oli pluspuolella jo kevättakkeja ja silmiin osui beige maiharityyppinen takki. Mietin vaan, että onko tuo liian mummomallinen ja tartteenko mä ylipäänsä kevättakkia :-D Nuo Lindexin siniset farkut houkuttais myös. Tällä hetkellä käytän vain mustia farkkuja ja kevättä kohti sininen vois olla vaihtelua ainaiselle mustalle. Jostain syystä raita on mun ikisuosikki ja siksi listalle pääsi tuo Lindexin trikoopaita. Varsinkin musta-valkoinen raita on jotenkin niin raikas ja kesäinen.Lindexin uutuuksista löysin aika mageen raitapuseron (kappas, kappas). Ainakin kuvassa materiaali näyttää olevan hyvin laskeutuvaa eli sekin vois olla kiva päällä ja kevättä kohti ihan raikas. Henkan koruosastolla iskin silmäni patinoituun hopeiseen kaulakoruun. Ihanan iso ja näyttävä ja sopis kivasti ihan perus t-paidan kanssa. Mangon tarjonnasta tuo t-paita on tällä hetkellä sellainen, jonka haluaisin vaatekaappiini. T-paidat ylipäätään on mun vaatekaapin kulmakivi ja tuo metalliraita antaa paidalla kivan twistin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!