11. helmikuuta 2014

Ha-ha-hamppua

Yksi lempisarjoistani vuosien varrella on ollut Body Shopin hamppusarja. Omassa käytössä tuosta sarjasta on ollut kosteusvoide kasvoille, vartalovoi ja käsivoide. Myönnän, että tuoksu tuossa sarjassa ei ole mitä mairittelevin, mutta sen kestää esim. käsivoiteessa, koska tuote on todella hyvä! Kasvovoiteessa tuoksu on miedompi ja itselle tulee mieleen siitä piparkakku.

Nyt tuo kasvovoide sai kuitenkin väistyä ihanan Skin Blossomin tieltä. Tilasin eilen lisää jo olemassaolevaa Skin Blossomin kosteusvoidetta sekä sitten kevyempää versiota voiteesta. Kiva testata myös kevyt versio, koska luulen, että se on nappivoide kevättä kohti mentäessä.2 kommenttia:

  1. On kyllä hyvää voidetta, mutta mä en sen voimakkaan hajun vuoksi kykene käyttämään tätä. Mutta Flow kosmetiikalla on Hamppu hoitovoide, joka tuoksuu ihanalle (teepuuöljylle lähinnä, ja laventelille) ja on jopa parempaa kuin tää Body Shopin.

    VastaaPoista
  2. Hei kiitos vinkistä! :-) Mulleki toi Body Shopin voiteen tuoksu on alkanu enemmän ja enemmän tökkiä eli taidan käydä testaamassa tuon Flown voiteen, koska tuo hamppuöljy on osoittautunu varsinkin käsien hoidossa hyväksi.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!