15. elokuuta 2013

Ponkkarin uusi ilme

Itsellä ponkkari on välillä se ainoo ja helppo tapa vääntää hiukset aamulla. Ärsyttää, kun ei saa aikaiseksi kähertää ja väkertää hiuksiaan vähän useammin. Kuten aikaisemmin mainitsin Suoristusrautakiharat- postauksessa yksi lempiblogeistani on Nude- blogi. Blogin pitäjä Erika loihtii aina hiuksiinsa kaikkea kivaa ja ei voi kun ihailla sorminäppäryyttä. Varastin siis Erikalta pari ideaa kuinka ponkkarin saisi väännettyä uudellee. Lisäsin myös ohjeet kuinka tavallisen ponnarin voi myös kiinnittää sekä piilottaa kiinnityksen.
Tämän ja alla olevan ponnarin kiinnitykseen voi käyttää läpinäkyviä, silikonisia ponnareita. Suosittelen Sokokselta löytyviä Blax- ponnareita tai esim. Ninjasta löytyviä ohuita silikonisia ponnareita.
Tätä tekniikkaa voi käyttää myös sivuponnarissa.Muista työntää pinni hiuslenksun läpi ja ponnarin sisään.Ponnarin piilottamiseen otetaan ponnarista hiusosia ja kierretään se ponnarin yli niin monta kertaa kuin osiossa on pituuutta ja kiinnitetään sen jälkeen osio pinnillä. Osion voi ennen kiertämistä myös letittää, jolloin saa taas erinäköisen lopputuloksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!