2. elokuuta 2013

Raikasta raitaa

Katselin äsken vaatekaappiani ja löytyy tuota ko. kuosia vaikka missä muodossa: on mekkoa, toppia, paitaa ja neuletakkia. Ajaton kuosi, joka ei koskaa mene muodista :-) Kokosin pari kuvaa raitakuosista sekä pukeutumisessa että sisustuksessa. Ko. kuosia löytyy myös mun kokoamista kollaaseista täältä ja täältä.


4 kommenttia:

 1. Hei! Kiva blogi sulla, oletko ajatellut että laittaisit asukuvia itsestäsi? Olisi mukava nähdä, kun sinulla tuntuu olevan tosi samanlainen vaatemaku kuin itselläni;) Ja samankokoisia kun ollaan, niin saisi pukeutumisvinkkejä...
  Ja kuolaan tuota sinun gina tricot musta-valkoista maksimekkoa, olen turhaan samantyylistä etsinyt koko kesän!
  Kikka

  VastaaPoista
 2. Moi Kikka! :-) Kiva, että tykkäät blogista :-) Olen ajatellut laittaa noita asukuvia itsestäni, mutta ensin kerään vähän rohkeutta ;-) Lupaan kuitenkin, että syksyn aikana asukuvia tulee. Nuo Ginan mekot menee hetkessä, kun niitä keväällä tulee eli ensi keväänä laitan ajoissa infoa, kun niitä alkaa tippua verkkokauppaan :-)

  VastaaPoista
 3. Rohkeutta vaan asukuviin;) Pitäisi tosiaan olla ajoissa noitten mekkojen kanssa, kiva, jos muistat infota!
  Kikka

  VastaaPoista
 4. Infoan ehdottomasti :-) Muutenkin tarkoituksena on laittaa tänne heti esim. omista ostoksista tietoa, jos vaikka joku innostuis samasta ostoksesta :-) Mulla on nyt aikaa kahlata esim. nettiä ja etsiä "löytöjä" ;-) Hauskaa ja aurinkoista viikonloppua! :-)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!