11. elokuuta 2013

Salille

Olen taas ottamassa salikorttia tään kuun lopussa, kun saa nää kesän viimeiset liehumiset alta pois. Tykkään itse pukeutua salille kivan näköisiin vaatteisiin ja melko värikkäisiin sellaisiin: kaapista löytyy Gina Tricotin hihattomat topit kaikissa sateenkaaren väreissä. No, joku varmaan sanoo, että vaatteilla ei ole treenatessa mitään väliä, mutta mua se ainakin motivoi, kun on hauskat ja samalla hyvännäköset rytkyt niskassa hikoillessa :-) Alla pari asuehdotelmaa.
 Harmaa toppi täältä, pinkki toppi täältä, housut täältä
Harmaa toppi täältä, takki täältä, housut täältä
 Pusero täältä, toppi Gina Tricot, housut täältä Pusero täältä, toppi täältä, housut täältä
Pusero täältä, toppi Gina Tricot, housut täältä


2 kommenttia:

  1. Nuo h&m housut on ihan parhaat! Itse kaipaisin salille löysiä paitoja, joissa on kunnon hihat, mutta ei siis pitkähihaista. Ei meinaa mistään löytyä, kaikissa on tosi lyhyet hihat. Topissa ei tulisi mieleenkään mennä näillä muodoilla;)
    Kikka

    VastaaPoista
  2. Nuo Henkan pöksyt on ihan pelastus! Sopivan ohuet, mutta ei sit sellasta kangasta, että pirun niemi ja nyppylä näkyy läpi. Mulla oli salilla ahkerassa käytössä 3/4 hihoilla oleva lepakkopaita ja se toimi tosi hyvin, mutta se kulahti liian kovassa käytössä :-) Toppi ja tekninen takki on tällä hetkellä ainoo vaihtoehto peittää käsivarret, koska en ihan hirmu mielellään kans treenaa pelkässä topissa :-) Yritän kattoo jotain mainitsemiasi yläosia ja ilmottelen, jos löydän jostain kivan :-)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!