4. kesäkuuta 2016

Bigfoot sandals

Kiitos duunikaverini Leonorin löysin sandaalitaivaan Zalandolta. Jostain syystä en ole pitänyt Zalandoa potentiaalisena ostospaikkana, mutta sieltähän löytyy kaikkea, jopa plusvaatteita ja otsikon mukaisesti myös mageita sandaaleja isokenkäisille. Isoin sandaalikoko taitaa naisten puolella olla 49: kerrankin paikka, jossa meikäläisen 41 tai 42 ei tunnu missään :-D Voitte kuvitella, että ensimmäistä kertaa meinasin sandaaliseota, kun näin valikoiman! Mutta, mutta: yllätin itseni ja tilasin vain kuvassa näkyvät mustat sandaalit, jotka itse asiassa odottaa Siwassa noutajaansa. Toivotaan siis, että ne on kivat jalassa. Niin ja Zalandolla on aina ilmaiset toimituskulut, vaikka tilaisikin tälläiset 15 euron lipokkaat.
2 kommenttia:

  1. Mä olen ihan lähiaikoina löytänyt zalandon, aivan mahtava paikka tehdä ostoksia juurikin tuon postikuluttomuuden sekä parhaimpana se, ettei tilaukselle taida olla vähimmäismäärää. En tiedä mitään niin ärsyttävää, kuin se että löydät esim. Ellokselta jonkun mageen vaatteen jonka hinta on 24,95 ja minimitilaus on se 25e. Sitten luultavasti päädyt tilaamaan lisäksi jonkun rytkyn, jota et halua etkä jaksa sitä myöskään palauttaa. Joten ei kiitos Ellokselle, pisteet zalandolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin hyvä pointti tuo Ellos! Ja itselle postimaksut on oikea deal breaker: esim. nyt alemyyntien aikaan en viitsi tilata yhtä alerättiä, jos ale sulaa siihen, kun postimaksut lisätään loppusummaan. Jatkossakin siis aion katsastaa Zalandon tarjonnan :-)

      Poista

Kiitos viestistäsi!