14. kesäkuuta 2016

Onnistuneita vaatehankintoja

Ennen kuin avaudun ei niin onnistuneista vaateostoksista, niin ensin juttua niistä onnistuneista. Kuten kuvasta näkyy, niin mitään väri-ilottelua en saa nyt aikaiseksi, vaan aika perusräteillä mennään. Maksimekot on hankittu Italian reissua silmälläpitäen ja Henkkamaukka ei pettänyt tässäkään. Vaikka tuo musta perusmekko on täydellinen, niin se on pakko käyttää ompelijalla: puoleen reiteen ulottuva halkio ei oikein imartele eli sauma kiinni ja se on siinä. Varsinkin tuo kaula-aukko mekossa on hieman erilainen kuin aikaisemmissa mekoissani, joten jatkoon heilahtamalla, Tuo toinen mekko on myöskin Henkkamaukalta ja on hauskalla koristelulla varustettu eli erilainen lisä mun maksimekkokokoelmaan. Laitoin tilaukseen vielä tämänkin mekon eli katsotaan ja toivotaan, että se on livenä hyvä ja veikkaan, että tuokin mekko menee ompelijan saumurin alle, mitä tulee tuohon halkioon...

Valkoisia peruspuseroita ei ole kesällä liikaa, joten vaatekaapissa on nyt parikin uutta puseroa, joista tykkään kovasti. Tuo Henkkamaukan pusero on tälläkin hetkellä päällä ja on ihanan vilpoinen ja ohut, vaikka ulkona ei nyt varsinaisesti helle olekaan. Tuota Elloksen puseroa mietin ja mietin ja onneksi tilasin: se on kivan tyttömäinen boyfriendfarkkujen ja sanadaalien kanssa. Hyvä ostos siis!

Käytiin piiiitkästä aikaa eilen Sellossa ja en tiennyt, että siellä on Mango! Meinasin tulla hulluksi laukkuosastolla, jossa oli kaikki laukut -50%. Onneksi hillitsin itseni ja ostin vain huivin. Asusteita kun ei voi olla koskaan liikaa ;-)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!