6. kesäkuuta 2016

Lomaa odotellessa...

Johan tuota lämmintä kestikin just sopivasti, kun puhutaan Suomen kesästä: tänä aamuna palelikin jo varpaita *huokaus* Kesälomaa odotellessa siis ja nyt onkin ihanaa odottamista. Päätettiin viettää nimittäin koko ruhtinaallinen kahden viikon loma Italiassa, tarkemmin Pesarossa. Pesaro sijaitsee Pohjois-Italiassa Adrianmeren rannikolla ja toivotaan, että siellä on luvassa aurinkoa ja lämpöä. Hotelli, jonne mennään on Spa&Boutique- hotelli eli pidetään peukkuja, että hotellissa ei ole lapsiperheitä. Lisäksi ajateltiin käväistä junalla ainakin Venetsiassa, niin lomasta ei tule pelkästään rantaloma. Katsellaan paikan päällä minne nenä vielä vie ja näyttää. Holiday!!!!! :-)2 kommenttia:

  1. Tää postaus on iiiihan epäreilun ihanan mahtavan näköinen!!! Mä lupaan lähettää sulle hyttysenkuvia kun oma loma alkaa ennen juhannusta! Juuuuuh, odotas vaan, oikeita verenimijöitä! Mut oikeesti, teillä on ihan mahtavaa edessä!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin lähtee tonne jo nyt, kun täällä on niin pirun kylmä!! Ja hyttyset, nuo perkeleelliset verenimijät! Mä oon yhdestä pistosta jo ihan paukamilla eli ei kiitos :-D

      Poista

Kiitos viestistäsi!