21. kesäkuuta 2016

Ei niin onnistuneita ostoksia...

No niin! Nyt niihin virhe/ei niin onnistuneisiin ostoksiin. Koska mulla on edelleen meneillään projekti, jossa en osta "ihan kivoja" vaatteita, niin tästä huomaa kuinka virheostosten kollaasit alkaa olla isompia kuin niiden nappiostosten. Vaikka välillä vituttaa kun oravaa lehtimetsässä, niin silti olen tyytyväinen ja rahaakin säästyy (vaikka joku ei uskois) ja erityisesti kiireaamuina vaatekaapista löytyy päällepantavaa, kun jokainen rätti mätsää.

Joka tapauksessa nyt niihin virheostoksiin viimeisen kuukauden ajalta. Tuo Elloksen mekko oli teoriassa hyvä, mutta se ei sitten livenä napannu yhtään. Siinä oli liian pitkä halkio, joka nyt ei sinänsä olis mikään ongelma, koska ompelijat on keksitty, mutta matsku oli liian rutkua. Nein Danke.

Nuo muut alla olevan kollaasin rätit on Henkkamaukkaa ja ne ei vaan tuntunu hyvältä päällä eikä miellyttäny silmää. Tuo "hippipaita" oli ihan jees muuten, mutta mun makuun liian lyhyt ja rutku. Ja tuo kuviokimono vai miksikä sitä voi sanoa oli liian hughhefner. Tuli keski-ikäinen parittaja mieleen. Off shoulder- puserosta innostuin ja laitoin pari tilaukseen sekä Ellokselta että Lindexistä, mutta tämä Henkkamaukan versio oli jo valmiiksi jotenkin kulahtanut eli palautukseen. Tuo sifonkikimono oli vähän samaa sarjaa: jotenkin rutkun oloinen. En koskaan elättele Henkkamaukan vaatteista mitään superlaatua, mutta sieltäkin tekee löytöjä, joihin nämä ei nyt lukeutuneet.
Laitoin postausta täällä haalareista ja sainkin molemmat tilaamani haalarit sovitukseen ja kuinkas kävikään: molemmat palautukseen. Henkkamaukan haalari oli tosi kiva ja istui päällä, jota en rehellisesti sanoen osannut odottaa, mutta pitkät hihat ei vaan toiminu. Tuo Elloksen haalari oli tosi kiva yläosasta, mutta alaosa oli taas mchammer: haarukset roikku polvissa ja näytin siltä, että olisin laskenut kakkosen alleni. Ei jatkoon! Koska en anna nyt haalariasiassa periksi laitoin tilaukseen tämän Henkkamaukan haalarin: yläosa kuin Elloksen haalarissa, mutta alaosan oletan istuvan yhtä hyvin kuin tuon pitkähihaisen Henkkamaukan version. Ja voin suositella tuota haalaria pluskokoisillekin: siisti, mutta samalla rento ja asustamalla siitä saa juhla-asun tai sitten asun arkeen ja vaikka duuniin. Ei siis näytä päällä hassulta :-)

Henkkamaukan hihaton mekko oli ihan jees, mutta laitoin sen pitkän harkinnan jälkeen palautukseen. Jos se ei iske heti, niin se tuskin tekee sitä jatkossakaan. Tuolta Lindexin raitamekolta odotin paljon, koska ihana plusbloggaaja Hanna sitä kehui niin paljon, mutta en saanut sitä istumaan jostain syystä itselleni. Haluan mekkoni aika sleekinä ja tuo ei sitä valitettavasti ollut, vaan jäi tussottamaan hanurista, joka on taas uskomatonta, koska mulla ei ole mikään pienin beba... Vinkkinä voin sanoa, että kokeilin mekkoa koossa XXL, XL ja L ja ne kaikki olivat liian isoja eli reilusta mitoituksesta on kyse.Ginatricotin vaatteet on aina isoin kysymysmerkki enkä ole heidän vaatteitaan tilaillut viime aikoina juurikaan, mutta nyt sorruin ja petyin taas. Tuo pitkähihainen malli off shoulder- puserosta oli ihan jees ja mietinkin pidänkö sen, mutta laitoin molemmat palautukseen. Tässä nettitilausrumbassa kunto nousee, kun ensin haet paketit ja sitten pakkaat ja palautat ne. Käy siis treenistä, jos paketit palauttaa iltalenkin yhteydessä :-D


2 kommenttia:

 1. Harmi, että on tullut hutiostoksia! Mutta hyvä kun pysyt lujana ja et pidä sellaisia, jotka eivät oikeasti miellytä. Itse olen laiska palauttamaan, ja kun tilaa ulkomailta se ei ole aina mahdollistakaan. Äiti ja kaverit saavat sitten nauttia niistä vaatteista, joista itse en tykkää. :D

  Ja joo, on muuten älytön mitoitus siinä Lindexin mekossa. Itsekin mietin, että pitääkö mun ottaa M koko siitä, ja sitä ei kyllä ole aikoihin joutunut miettimään, haha. :D pituuden takia päädyin L:n kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joidenkin hutiostosten kohdalla tulee vähän lerssiotsaolo, mutta siihen on pakko tottua, kun netistä ostaa :-) Ja tuo Lindexin mekon mitoitus oli tässä kohtaa yhtä mystinen kun Henkkamaukan housujen mitoitus: välillä sama koko on liian iso ja välillä juuttuu jo reisiin :-D Kyselin muuten Lindexistä yleisesti ottaen niiden mallistoista ja ilmeisesti on nyt niin, että ne laajentaa kokoluokituksen kattamaan kaikkia mallistojaan eli Holly&Whyte- mallisto ei jää ainoaksi mallistoksi, jota löytyy isompiakin kokoja. JEEE!! :_)

   Poista

Kiitos viestistäsi!