19. tammikuuta 2014

Batiste XXL volume

Nyt kun olen aloittanut hiukset vaaleaksi- projektin vanha Label.m:n kuivashampoo lähti kiertoon miehen siskolle. Ko. kuivashampoo oli tummille hiuksille eli se ei ihan toimi tähän jo vaalentuneeseen karvaan. Miehen sisko hehkutti jo aikaisemmin Batisten kuivashampoota ja kävin sen nyt viimein ostamassa. Valitsin tähän mun kaksi haiventa ristikkäin- tukkaan XXL volume- version tuotteesta, koska olisi kiva saada tyveen kohotusta ilman tuhotonta tupeeraamista.

Kokeilin kuivashampoota eilen ja voihan volume! Tuotehan toimii! Ensinnäkin tuotetta ei tarvitse paljon, jotta hiuksista saa ylimääräisen rasvan pois ja sitten se pito ja volyymi. Ei kuulkaas tarvitse tupeerata. Suihkutin shampoon jakaus jakaukselta hiuksiin ja hieroin sen hyvin hiuksen tyveen. Tämän jälkeen haroin hiukset sormin eli en käyttänyt harjaa ja olin lopputulokseen tyytyväinen. Voittaa siis vanhan tuotteen mennen tullen.

Lisäsin alle videon tuotteesta ja aivan hervottoman hauskasta naisesta, joka sitä testaa omaan tukkaansa. Video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa... :-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!