maanantai 20. tammikuuta 2014

Ostoksia Biodellystä

Odotin kauhulla pakkasia ja nyt ne sitten on täällä lumen kera. Hyi hitto! Pakkasten mukana tuli taas lisää rasvaamista, öljyjä ja naamioita eli lisäpuunaamista aikaisemman puunamisen lisäksi. Kuten olen aikaisemmin kertonut olen luonnonkosmetiikan ystävä ja turvauduin nytkin luonnon antimiin. Törmäsin parisen kuukautta sitten luonnonkosmetiikkaa myyvään verkkokauppaan Biodellyyn ja turvauduin nytkin sen tarjontaan ja varsinkin Providan tuotteisiin. Vakiosuosikki Providan tuotteista on Ginkgo kuorintavoide ja se meni ostoskoriin, koska nykyinen tuubi alkaa olla finaalissa. Kuorinta on aivan ihana, koska rae ei ole liian isoa ja kuorinta sulaa iholle ja tuloksena on silkinpehmeä iho.

Toisena aivan uutena tuttavuuten tilasin Bio vaseliinin. Tuote on vedetön ja sopii kuvauksen mukaan rohtumiin, ihottumiin yms. Itse kokeilin tuotetta ulkoillessa ja voide toimii loistavasti eli suojaa ihoa pakkaselta ja tuulelta: iho ei kiristänyt ja punoittanut illalla.

Olen myös naamioiden suurkuluttaja ja usein laitan naamion aamulla kasvoille vaikuttamaan aamupalan ajaksi. Suihkun jälkeen iho on tasaisen värinen ja kosteutettu ja mikä parasta: pienellä vaivalla. Ostin kokeeksi Providan ruusu tehokosteusnaamion ja se on aivan ihana! Laitoin eilen kasvoille paksun kerroksen naamiota ja annoin sen olla noin 20 minuttia kasvoilla, jonka jälkeen hieroin imeytymättömän naamion kasvoille ja jätin sen yöksi. Aamulla oli pehmeä ja TODELLA kosteutettu iho eikä kiristelystä ollut tietoakaan. Naamio on vielä elvyttävä eli hyvä mun jo 37- vuotiaalle iholle ;-)Uusi luonnonkosmetiikkasarja, johon en ole aikaisemmin tutustunut on Cattier Paris. Tuotesarja on Ranskan myydyin luonnonkosmetiikkasarja ja päätin ottaa kokeeksi savinaamion kuivalle iholle. Kokeilin naamiota ja se ei ollut oikein mun juttu varsinkaan näin talvella. Kuivatti ihoa liikaa eikä naamion jälkeisestä ihon pehmeydestä ollut tietoakaan. Naamio saa siis odottaa ensi kesää, kun iho toimii aivan eri tavalla eikä pakkanen, tuuli ja lämmitys koettele jo ennestään herkkää nassua.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!