21. tammikuuta 2014

Sivellintäydennyksiä

Tein viime viikolla sivellininventaarion ja nakkasin kiertoon kaikki itselle tarpeettomat ja ikivanhat siveltimet. Ihana tunne, kun sivellinpurkki on nyt varustettu ihan perussivellinsetillä. Huomasin inviksen yhteydessä, että poskipunasivellin vetää jo viimeisiään kunnon ja koonkin puolesta. Lisäksi smoky eyes- videon innoittamana innostuin parista ko. silmämeikin tekemisessä käytetystä siveltimestä.

Olen tilaillut aikaisemminkin pretty.fi:stä kosmetiikkaa ja siveltimiä ja suuntasin nytkin ko. verkkokauppaan katsastamaan tilanteen. Olen hehkuttanut aikaisemmassa postauksessani Real Techniquesin meikkivoidesivellintä ja valitsinkin poskipunasiveltimen tuosta samasta sarjasta. Sivellin on synteettistä karvaa ja superpehmeä. Ja kuten tuo meikkivoidesivellin, niin poskipunasivellinkin toimii kuin unelma. Mainittakoon vielä, että Real Techniquesin siveltimet eivät ole kalliita eli laatu todellakin vastaa kustannuksia.



Valitsin uudet luomivärisiveltimet Coastal Scents- sarjasta ja laatu yllätti näissäkin. Karva on näissä luonnonkarvaa, mutta todella pehmeää sellaista. Nyt on hyvä testata smoky eyes- silmämeikkiä, kun luometkin alkaa olla kunnossa. JEEE!! :-) Body shopin e-vitamiini silmänymärysvoide siis toimii :-)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!