keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Violeta by MANGO

Laittelin aikaisemmin postauksen Mangon uudesta mallistosta Violeta. Kyseessä on ns. XL- mallisto ja olen ensimmäisestä uutisesta asti odottanut kieli pitkällä millaisia vaatteita mallistossa on ja minkä hintaisia tuotteet ovat. No, nyt on malliston lanseerauspäivä koittanut ja täytyy sanoa, että hyvältä näyttää. Mallistossa on simppeleitä vaatteita eli ihan perussettiä, mutta mielenkiintoiseksi malliston tekee, että leikkauksia ja malleja on erilaisia. Esimerkiksi housuja on todella montaa eri mallia, materiaalia ja väriä, joka on todella ilahduttavaa. Hinnat ei myöskään kukkaroa paina eli kiitos Mango tästäkin.

Mallisto saapuu valikoituihin liikkeisiin (sormet ristissä, että mallistoa saa Helsingistä) 17. päivä, mutta netistä niitä voi ostaa jo nyt. Nettiostoksille pääset tästä, jos mallisto kiinnostaa. Valitsin pari omaa suosikkia mallistosta ja varsinkin tuo musta-beihe hame ja oranssinpunainen neuletakki puhuttelee.3 kommenttia:

  1. Kauniita! Varsinkin kolmannen kuvan sininen mekko on upea. Toivottavasti näitä tosiaan saa Suomestakin jossain välissä...

    VastaaPoista
  2. Mä oon aivan innoissani tuosta mallistosta! Soittelin itse asiassa eilen Mangoon ja kyselin mihin liikkeisiin se on tulossa ja harmillisesti sitä ei ainakaan tässä vaiheessa lanseerata Suomen liikkeisiin, vaan on saatavilla ainoastaan nettikaupasta. Olis ollut kiva livenä koklailla vaatteita, koska en ole ollenkaan varma tuosta mitoituksesta....

    VastaaPoista
  3. Sain vastauksen koskien malliston saapumisesta Suomen liikkeisiin. Ei ole vissiin tulossa ihan heti, vaan ensin kokeilevat Espanjassa ja eteläisessä Euroopassa menekkiä. No, mä tilasin ihan testimielessä tuon punaisen neuletakin kokoa XL. Katotaan nyt miten se mitoitus natsaa. Rapotoin, kun saan tuotteen :-)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!