2. marraskuuta 2013

Idea Toscana

Olenkin kertonut, että mulla diagnosoitiin pari vuotta sitten psoriasis ja olen siitä asti taistellut ihoni kanssa. Riesana on ollut ennen tuota diagnosointia kuiva iho eli rasvaa ja rakkautta on kulunut isoinpaan elimeen roimasti. 1,5 kuukautta sitten psori iholla ja silmäluomissa äityi niin pahaksi, että turvauduin yksityiseen ihotautilääkäriin. Sainkin sieltä avun ja iho on ollut onneksi parempi. Olis pitäny koputtaa puuta, koska nyt kun psori ei iholla ole pahana, niin hiuspohja pari viikkoa veti herneen nenään ja on ollu siitä asti murheenkryyni. Olen viettänyt unettomia öitä kutinan takia ja nyt kaikki linimentit on kokeiltu kortisonista kookosöljyyn ja mikään ei oikein auta.

Googlen kanssa etsin vielä yhtä itserohdosta ja törmäsin useampaan kertaan Idea Toscanan shampooseen psoriaatikoiden keskusteluissa. Kävin tuon shampoon maanantaina ostamassa ja voin sanoa, että shampoo toimii! Kutina on kadonnut yli puolella eli saan nukuttua ja hiuspohja ei enää punoita. JIIHAA!! Shampoo siis sisältää Toscanan neitsytoliiviöljyä eikä sisällä silikonia, sls ja sles- sulfaatteja eikä keinotekoisia väriaineita tai hajusteita eli ei pitäisi olla mitään ylimääräistä. Sarjaan kuuluu myös hoitoaine eli se menee seuraavaks hankintalistalle, kun saan Paul Mitchelin hoitsikan ensin käytettyä loppuun.
2 kommenttia:

 1. Tää shampoo vaikuttaa tosi hyvältä, itsekin oon etsiskellyt luonnollisempaa shampoota kun mullakin päänahka menee helposti normishampoilla niin huonoon kuntoon.

  Sarina x
  http://www.bySarina.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi! Oon kokeillu Bio+ ym. ns. lääkeshampoot ja tää ajaa niiden kaikkien ohi. En jaksa odottaa, että pääsen ostamaan saman sarjan hoitoaineen :-)

   Poista

Kiitos viestistäsi!