17. marraskuuta 2013

Meikit asennossa

Siivosin eilen meikkipussini ja oli ihana heittää vanhentuneita meikkejä roskikseen. Nyt on meikit kunnossa ja mahtuukin kaikki samaan paikkaan, just ja just. Silloin, kun tein muille enemmän meikkejä ja hiuksia mulla oli käytössä meikkipakki. Se oli "keikoilla" tosi kätevä, kun sai kaikki samaan pakkiin mukaan eikä kaikki ollu erillisissä pussukoissa. Nyt ei onneks ole enää pakkia, koska en tiedä minne sen olisin aikoinaan survonut :-D

Mietin eilen muutenkin meikkisäilytystä ja päähäni pälkähti Nomess Copenhagen- säilytysratkaisut. Tuo kahvallinen ratkaisu houkuttais, mutta surullinen tosiasia on, että mun meikit ei varmaan kokonaisuudessaan mahdu tohon härpäkkeeseen. Toinen vaihtoehto vois olla tollanen laatikostoratkaisu. Jos mitat olis ok, niin sen vois sijoittaa kylppärin pystykaapistoon tollasenaan ja olis tosi kätsy. Pitää siis mittailla ja pähkäillä.

Bobbi Brownilla on pussukkamallinen lokeromeikkikassi, johon sais siveltimistä lähtien kaiken ja tuo olis matkalla aivan ehdoton. Plussana irrotettavat pussukat, jotka saa vaikka erillisenä pussukkana käsilaukkuun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!