21. marraskuuta 2013

XL juhlaa

Keräsin Torridin, Zizzin ja Junarosen käsityksen XL-naisen juhlatyylistä. Olen hehkuttanut ja hehkutan edelleen Torridia: ketju osaa pukea isomman naisen tyylikkäästi ja trendikkäästi. Kuten olen aikaisemmin maininnut, niin Zizzi on ehdottomasti pessyt kasvonsa parin viime vuoden aikana ja on päässyt osittain vieläkö on villihevosia- tyylistä trendikkäämpään ja ajankohtaisempaan mallistoon.

Vaikka kesällä hehkutettiin paljon Junarosen tulemisesta, niin muhun tuo mallisto ei uponnu. Vaikka alla olevat Junan mekot on kivoja, niin mallisto on muuten kaikkee, kaikkien kanssa, kaiken aikaa. Voi myös olla, että mä en oo kohderyhmää eli oon liian mummo enkä siis oikeesti tajuu :-D


Kuva Torrid

Kuva Torrid

Kuva Torrid

Kuva Zizzi

Kuva Zizzi

Kuva Zizzi

Kuva Junarose


Kuva Junarose

Kuva Junarose

Kuva Junarose

Kuva Junarose
Kuva Junarose

Kuva Junarose

3 kommenttia:

 1. Heippa! Zizzissä on kyllä ehdottomasti parhaat farkut, joita olen löytänyt, Sannat ja Sallyt nimittäin. Ne Nillet on kauheita... Hintaahan niillä toki on, mutta onneks ei kauheen monia vuodessa tartte hankkia. Onhan ne vaatteet muuten vähän semmosia "tästä sifonkiteltta tukevan vartesi peitoksi" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi! :-) Mä en oo ikinä kokeillu Zizzin farkkuja eli kiitti vinkistä :-) Hyvin istuvista farkuista voiki maksaa vähän enemmän. Tähän asti olen turvautunut Lindexin ja Elloksen farkkuihin. Tuo teltta-ajattelu ärsyttää aivan järjettömästi mua muhkeampien naisten mallistoissa. Miks ihmeessä ei voida ajatella, että niitä normikutimia ei mitoiteta vaan isommaksi, niin sais XL-naisetki mukeutua miten haluaa...

   Poista
  2. En ole vuosiin tsekannut Lindexin ja KappAhlin yms. farkkuja, kun niissä oli ainakin ennen tuupattu kuminauhaa vyötärönauhaan, sekin yks raivostuttava asia plus-mallistojen vaatteissa. Mutta ehkä nekin on jo päässyt tälle vuosituhannelle :)

   Poista

Kiitos viestistäsi!