8. marraskuuta 2013

Talvimaihari

Taisin mainitakin aikaisemmassa talvitakkipostauksessa, että hakusessa on talvimaihari. Elloksella (kappas, kappas) löytykin sopivan kokoinen maihari ja pohdin pitkään minkä värisen tilaisin: valittavana oli vihreä, musta, viininpunainen ja sininen. Pähkäilyn ja miehen makutuomaroinnin jälkeen tilasin viininpunaisen ja vähän jäntskätin millanen se olis livenä. Myönnän, että vihreä houkutti pitkään, mutta ajattelin, että syksymaihari vihreänä saa nyt olla ainoa vihreä takki ettei ihan tyystin kyllästy väriin. Onneksi tilasin takin viininpunaisena, koska se on todella kiva! Kuvassa väri näyttää haalealta, mutta livenä sävy on tosi magee ja olen ollut tyytyväinen valitsemaani väriin. Tuon kuolleen rotan otin tuosta hupun reunuksesta veke... :-D
5 kommenttia:

 1. Heips! Harkitsen tuon takin tilaamista, kun on alessakin. Kiinostaisi vaan, miten pitkä takki on. Yltääkö polveen ? Riippuu tietysti käyttäjän pituudesta, itse olen 162cm tumppi ja etsin takkia, joka yltäisi polveen...onko muuten reilua kokoa vai nafti?
  Kikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kikka! :-) Itse olen 165cm ja tuo takki ei ihan ulotu polveen, vaan vähän polven yläpuolelle. Itse tykkään, että takki ulottuu polveen, mutta valitettavasti mun kokoisella naisella (52/54) ei oo oikein vaihtoehtoja ja siksi pidin tuon takin. Tuo takki on mitotukseltaan aika pitkälle sitä, mitä lupaa: itse käytän takeissa kokoja 52 tai 53 ja tuossa takissa 52 on just eikä melkein. Olisin mielellään halunnut koon 54, mutta kun sitä ei ollu saatavilla :-( Takki on joka tapauksessa tosi lämmin eli sopiva takki pakkasille :-) Ja vyötäröllä on säätönuorit sisäpuolella eli sitä saa vähän kurottua vuötäröltä ja siten saa vähän muotoa takkiin :-)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! Meneekö miten isot habat eli mun tapauksessa allit hihoihin? Mulla tuppaa hihat kiristämään useissa takeissa!
   Kikka

   Poista
  3. Mulla on kans aika paksut käsivarret ja ihan hyvin allit uppoo hihoihin :-D Go fot it, sister! :-) Toivottavasti takki on hyvä myös sulle :-)

   Poista
  4. Joo toivotaan, tilaukseen meni;)

   Poista

Kiitos viestistäsi!