17. lokakuuta 2015

Benecos

Benecos- sarjaan tutustuin, kun olin Meikkimunan ja Konjac- sienen äidin Tarjan kanssa tekemässä meikkimunapäivää Ruohonjuuressa tuossa keväällä. Sarjasta jäi useampi tuote pysyvästi meikkipussiin ja olin melko ällistynyt kuinka edullisesta ja laadukkaasta sarjasta on kyse. Tuosta kivipuuterista bloggasin aikaisemmin ja onkohan nyt käytössä jo toinen vai kolmas rasia. Olen enemmän puuterivippatyttö eli tykkään levittää puuterin ennemmin vipalla kuin siveltimellä. Osaksi tämänkin vuoksi puuterin täytyy olla hienojakoinen, koska tuloksesta ei saa tulla liian jauhopussimainen.  Tämä puuteri tekee meikistä sopivan mattaisen jättäen meikin kuitenkin kuultavaksi. Aivan huipputuote!

Tuo kuvassa oleva poskipuna on ehdottomasti oma suosikkipunani. Aivan täydellinen väri ja voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että käy melkeinpä minkä sävyiselle iholle tahansa. Värin nimi on Sassy Salmon ja sitä voisi luonnehtia pinkin ja aprikoosin sekoitussävyksi. Tätä tuotetta ostan ehdottomasti lisää, kun entinen loppuu.

Jos etsii edullista ja toimivaa BB- voidetta, niin voin suositella tämän sarjan BB- voidetta. Levittyy hyvin ja tuotetta tarvitaan megavähän. BB- voiteeksi tuote on melko runsaspigmenttinen ja sen takia tuotetta ei tarvitse tintata hirmuista määrää, vaan maltti on valttia tässäkin asiassa. Harmillista voiteessa on, että siitä löytyy vain kahta sävyä: erittäin vaalea ja melko tumma, mutta jos haluaa, niin sävyjen sekoittaminen on helppoa ja koska tuubi ei maltaita maksa, niin molemmat tuubit raaskii hankkia.Kuvassa on myös Benecosin korostuspuuteri, jonka ostin  kokeeksi, mutta ihastuin tuotteeseen ikihyviksi. Usemmissa korostustuotteissa on liikaa kimalletta ja niiden kanssa tulee diskopallofiilis, mutta tämän tuotteen kohdalla olen tykännyt juuri maltillisesta kiillosta. Tässäkin tuotteessa kuten tuossa kivipuuterissa on samanlainen hienojakoinen koostumus ja se levittyy tasaisesti. Itse käytän tuotetta poskipäissä, nenänvarressa ja kulmaluulla antamaan valoa meikille ja en koe olevani silti disco queen.

Ainoa testaamistani Benecosin tuotteista pettymyksen tuotti sarjan peitevoide. Jotenkin tahmaisen vetinen tuote, jonka levittyvyys ja pigmentti on heikko ja tuote jää lillumaan ihon pinnalle. Teen joinakin päivinä pohjameikin pelkällä nestemäisellä peitevoiteella laittamalla tuotetta kasvojen T- alueelle ja levittämällä sen siitä joko siveltimellä tai meikkimunalla. Tämä tuote ei valitettavasti toimi näin eikä varsinkaan, jos sitä laittaa meikkivoiden päälle. Meikkivoide liukuu auttamatta peitevoitteen alta. Tässä siis Benecosilla tuotekehittelyn paikka ehdottomasti! Muuten hyvä sarja ja suosittelen erittäin mielelläni testaamiani sarjan tuotteita.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa kivalta (peitevoidetta lukuun ottamatta), varsinkin tuo BB-voide alkoi kiinnostaa! Ja ihana nimi poskipunalle tuo Sassy Salmon, heh. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kyllä suositella sarjaa lämpimästi <3 Ja ei ole mun mielestä pahan hintainenkaan eli sekin vielä plussana :-)

      Poista

Kiitos viestistäsi!