13. lokakuuta 2015

Flow- suomalaista luonnonkosmetiikka

Aiheena luonnonkosmetiikka jatkuu ja nyt vuorossa suomalainen Flow- merkki. Merkin takana on aivan ihana nainen, joka valmistaa itse tuotteet kosmetiikkapajalla ja pääsinkin vierailemaan pajalla jokin aika sitten. Mahtavaa suomalaista osaamista ja ihania tuotteita!

Itse olen kokeillut Flowlta lähinnä savinaamioita kosmetologini innoittamana ja uusi suosikkini on ehdottomasti tuo Mansikkamaito- naamio. Ihana kirkastava naamio, joka lupaa hävittää väsymyksen merkit naamarista ja on suunniteltu kuivalle iholle. Laitoin eilen illalla yökylässä olleelle ystävälleni naamiota ja naamio sai häneltäkin ylistävät kommentit. Kasvojen iho naamion jälkeen tuntui kuulemma sileältä, kirkkaalta ja vei sen naamion lupaaman väsymyksen iholta. Mansikkamaito siis toimii! :-D Nuo savinaamiot on helppo tusata kotona: kippo, 2 ruokalusikallista naamiojauhetta ja 1 ruokalusikallinen vettä ja naamiosörsseli on siinä. Itse levitän naamion viuhkasiveltimellä kasvoille, mutta siveltimen puuttuessa naamiosta voi levittää ihan sormipelillä. Annan naamion olla noin 5-10 minuuttia ja pesen sen sitten kädenlämpöisellä vedellä. Tämän jälkeen kosteusvoide, silmänympärysvoide ja naama on juhlakunnossa.

Kuvassa olevat puna- ja valkosavinaamiot olen hankkinut varmaan vuosi sitten ja tuo punasavinaamio on ollut ahkerassa käytössä. Tuota valkosavinaamiopurkin ostamista ihmettelen vieläkin, koska se on tarkoitettu rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle ja mulla on tunnetusti kuiva iho. Ota omista aivotuksista sit selvää! No, aion lahjoittaa naamion kaverini teini-ikäiselle pojalle, jolla on iälle tyypilliseen tapaan finnejä ja epäpuhtauksia kasvoilla. Milloin siis Sanna nähdään, niin saat naamion? :-)



Flown himalajasuolakuorinnat ovat varmasti tuttuja jopa niille, jotka eivät erityisesti käytä luonnonkosmetiikkaa. Kuorinnat on aivan upeita ja käytän tuota humaavan tuoksuista vanilja-appelsiini kuorintaa jalkakuorintana, mutta käy mainiosti myös kropan iholle. Iholle jää ihanan kostea, öljymäinen tunne eikä rasvausta välttämättä kuorinnan jälkeen tarvitse tehdä. Tuosta kuorinnasta on myös olemassa kookos&sitruuna sekä piparminttu tuoksut. Tuo piparminttu voisi olla parempi vaihtoehto jalkakuorinnaksi, mutta piparmintun tuoksu ei ole omia henkilökohtaisia suosikkeja eli raikas appelsiini on mun valinta <3


2 kommenttia:

  1. Mun pitäis hankkia joku ihana kasvojenkuorintavoide.... Kyllä sillä vaan on teho tähänkin nahkaan... Pitäis varmaan muutenkin panostaa enemmän tämmössiin hemmottelutuotteisiin, vai mitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei entä jos kokeilet tuota tämän päiväisessä Madara- postauksessa olevaa hedelmähappokuorintaa? :-) Sitä löytyy myös pienessä tuubissa (http://www.biodelly.fi/kasvonaamiot/857-madara-aha-naamio-125-ml.html), jos arveluttaa ostaa testiin isoa tuubia. Luulen vaan, että et tuu pettymään ;-)

      Poista

Kiitos viestistäsi!