14. lokakuuta 2015

Nafha

Nafhaan- ranskalaiseen Ecosert- ja Cosmebio sertifioituun luonnonkosmetiikkasarjaan tutustuin ensimmäisen kerran pari vuotta sitten ja olen käyttänyt sarjaa epäsäännöllisen säännöllisesti. Testissä on ollut esim. sarjan kostetuttava naamio, joka oli ihan mainio tuote, vaikka toista tuubia en hankkinutkaan. Tällä hetkellä käytössä on sarjan arganöljy, puhdistava kasvovesi sekä kosteuttava päivävoide. Annoin tuon päivävoiteen lopun eilen ystävälleni, koska se ei enää jaksa kosteuttaa mun kuivaa ihoa näin kylmemmillä keleillä. Muuten tuote on ollut koko kesän ehdoton suosikkituote! Sopivasti kosteuttava, hyväntuoksuinen voide pumppupullossa eli kaikki mun kriteerit kasvovoiteelle kohdillaan.

Tuon puhdistavan kasvoveden (keskimmäinen pullo kuvassa) funktio oli aluksi hieman hakusessaan, koska tuo sana puhdistava hämää ainakin itseäni. Tuote on joka tapauksessa kasvovesi, jossa on puhdistavia ominaisuuksia ja joka sopii mainiosti myös herkälle ja kuivalle iholle kaktusviikunaöljynsä ansiosta. Käytän tätä tuotetta, kun kasvot tarvitsevat extrakosteutusta ja rauhoitusta eli jos tuo tuote kiinnostaa, niin suosittelen käyttämään ihan kasvoveden tapaan. Lisäplussan tuote ja itse asiassa jokainen kasvovesi saa pumppupullosta. Oon tässä asiakka liian laiska, että jaksaisin pumpulituppojen kanssa leikkiä eli itse pyyhin tuotteen joko pyyhkeeseen tai sitten taputtelen sen kasvoille esim. puhdistusemulsion ja miselliveden jälkeen.
Viimeinen Nafha- tuote (pullo kuvassa oikealla) on ollut mulla kaulatuotteena ja viimeistään kun näin itsestäni erään kananhelttakuvan öljy on kuulunut jokailtaiseen kosteutusrutiiniin. Tuote on sarjan arganöljy ja itseäni tuo pullon ulkoasu hivelee silmää puhumattakaan kultaeliksiiristä, jota löytyy pullon sisältä. Arganöljyhän on ollut ikiaikainen marokkolaisten naisten kauneuseliksiiri, mutta nyt tuo öljy on ollut pari vuotta jokaisessa mediassa esillä ja arganöljytuotteita on jakaiseen lähtöön. Ko. öljy on erittäin ravitseva ja elvyttävä öljy ja sopii oikein mainiosti ns. anti-age öljyksi. Itse en sitä kasvoille (vielä) ole levittänyt, mutta kaula hyrisee ilosta ja vuosirenkaat on rauhoittunu öljyn käytön jälkeen. Taistelu kananhelttaa ja ruttukaulaa vastaan on siis aloitettu! Ja hei öljy on luomulaatua eli pisteet myös siitä sekä supermahtavasta pumppumekanismista. Kerrankin öljyssä on pumppu, joka ei ruiki tuotetta pitkin kylppäriä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!