16. lokakuuta 2015

Cattier

Tästä sarjasta on tullut ehdottomasti mun lempiluonnonkosmetiikkamerkki. Kyseessä on ranskalainen Cattier ja se onkin yksi Ranskan myydyimmistä luonnonkosmetiikkasarjoista ehkä ihmettele yhtään! Tuotteet on paria tuotetta lukuunottamatta enemmän kuin kohtuuhintaisia ja laatu vakuutta ainakin itseni. Tällä hetkellä käytössä on sarjan misellivesi, kasvovesi, päivävoide ja finnigeeli. Tulossa on sarjan puhdistusmaito eli pääsen sitä testailemaan loppuviikosta. Laitan raporttia, kun saan siihen enemmän tuntumaa.

Tuosta misellivedestä olen hehkuttanut ennenkin täällä blogissa ja rakkaussuhde on kestänyt tähän asti ja uusi pullo on jo tilattu. Itse käytän misellivettä ns. tuplapuhdistukseen eli puhdistusemulsion jälkeen levitän kämmenillä vettä kasvoille, hieron hellästi ja pyyhin tuotteen kasvopyyhkeeseen. Näin saa viimeisetkin meikinrippeet naamarista puhdistettua ja sen huomaa ihon kunnossa. Ei epäpuhtauksia ja ihmeellisiä teininäppyjä. Muistakaa siis kunnon puhdistaminen ja hygienia! Täällä täti neuvoo ja nalkuttaa ;-) Mutta jos niitä näppyjä jostain syystä tulee, niin ostin tuon Cattierin näppygeelin ihan kokeeksi ja sehän perkule toimii. Tuote sisältää mm. tea tree-, rosmariini- ja piparminttuöljyä. Voin sanoa, että tuotteen tuoksukin antaa ymmärtää, että tehokkaasta tuotteesta on kyse. Itse en ole hirveän innostunut laittamaan puhdasta tea tree- öljyä sellaisenaan iholle, koska kuulin, että se voi jättää liian tujuna tuotteena jälkeensä ihoon arven. Tuo Cattierin tuote on siis hellempi tuote, joka omasta kokemuksesta toimii siinä missä pitääkin.
Cattierin rauhoittava kasvovesi on hintaansa ja pullon kokoon nähden ihan perustuote. Ei mitenkään megahehkutuksen arvoinen, mutta asiansa ajava kasvovesi. Plussaa tässäkin tuotteessa pumppupullo, jolla saa suihkuteltua tuotteen helposti sekä oikeasti edullinen hinta, joten vettä ei tarvitse kitsastella. Tuoksu on joihinkin vesiin verrattuna tosi puhdas ja raikas, joka taas miellyttää itseäni.

Blogiani pidemmän aikaa lukeneet saattavat muistaa postauksen Cattierin päivävoiteesta. Otin voiteen taas käyttöön, kun Nafhan kosteusvoide ei enää jaksanut tehdä tehtäväänsä. Ihmettelin viikon päivät, kun naamaan alkoi ilmestyä ihmeellistä syheröä ja hokasin sitten taas kerran, että sehän johtuu ihon kuivuudesta. Syherö hävisi kosteuttavamman ja ravitsevamman voiteen kanssa kertaheitolla. Jos siis siellä ruudun takana on samanlaisia kokemuksia, niin rohkeasti vaan kosteuttavammat tuotteet kehiin. The winter is coming! :-D

P.S. Kauneuden verkkokauppa Cosmeryassa on koko lokakuun KAIKKIIN tilauksiin ilmaiset postarit ja esim. juuri noita Cattierin tuotteita saa ko. verkkokaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!