4. lokakuuta 2015

Virheostoksia

Hei taas! :-) Nyt on käyty ei universumin, vaan motivaation tuolla puolen ja sieltä se motivaatiopulan kesyttäjä sit löyty ja jos nyt uusin aivoin ja ideoin laittaisi postausta. Mitään käänteentekevää ei blogissa tule jatkossakaan tapahtumaan eli plusräteistä ja kosmetiikasta ja siltä väliltä hölötän edelleen. Laittelen muuten ensi viikolla juttua viime viikonlopun melko massiivisesta shoppailukierroksesta ystävän kanssa ja kuinka se sujui. Mutta, mutta: nyt vähän asiaa viimeaikaisista virheostoksista a la Henkkamaukka. Hokasin tuossa taannoin, että syksyhän se on tulla jollattanut ja pidempihihaisempaa ja -lahkeisempaa rättiä täytyy kaapista päällensä vääntää. Laittelin siis ihan perustilausta Henkkamaukkaan ja kuinkas siinä kävikään. Puolet menee palautukseen ja puolet jää vaatekaappiin. Laittelen niistä nappi- ja vähän muistakin ostoksista tuota tuonnempana.Tämä musta pusero näytti kuvissa ja teoriassa tosi kivalta, mutta livenä ei todellakaan. Joko suunnittelija/kaavoittaja/joku tyyppi on tarkotuksellisesti halunnut paidasta mallia napa, mutta ei istunut kyllä yhtään mun päällä. En halua vararengastani näytellä ympäri kyliä ja tässä paidassa ei olis edes tarvinnut kurotella, kun höllylölly jo pilkisti. Ilmeisesti viisi senttiä lisäkangasta olisi nostanut puseron hintaa tähtitieteellisesti ja siksi oli säästetty kankaassa tai sitten mulla on vaan liian isot lollot, jotka vie paidoista pituutta. Oli miten oli, mutta pusero menee palautukseen.Vaikka rättejä on kaappi täynnä, niin harmaata hieman pidempää neuletakkia olen kaipaillut tovin. Päätin siis sellaisen laittaa samalla tilaukseen ja voi helkkari. Pitäis jo oppia, että nuo pirun liehukkeet ei oo meikäläisen juttu. Oli kyllä niin vieläkö on villihevosia- olo tuossa neuletakissa, että menee heittämällä palautukseen. Väri olisi ollut ihana, mutta en tyydy nyt puolivillaiseen neuleeseen, koska se täydellinen match löytyy vielä.

Muuten: kiitos Kikalle postauideasta! <3 Laitan ensi viikolla plussaappaista postausta. Ja mulle saa muutenkin laitella postausideoita tulemaan.

4 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin! Minä taas rakastan noita liehureunoja;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Mun kropalle nuo liehukkeet ei vaan toimi, mutta onneks makuja on erilaisia ja vaatteita tehdään erilaisia, niin jokainen löytää oman tyylinsä. Siksi rakastankin vaatteita <3

   Poista
 2. Mä nauroin ääneen, sun teksti vaan oli niin hyvää ja hauskaa, ihan parasta tänään!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Marja <3 Ja ihana, että sain sut nauramaan :-D

   Poista

Kiitos viestistäsi!